Ο προπονητής του ΚΑΟ Μελισσίων (Α’ ΕΣΚΑ), Έκτορας Οικονομόπουλος, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με τον Μενέλαο Σεβαστιάδη και τον Σπύρο Καβαλιεράτο. Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τις τέσσερις παρατάσεις στο παιχνίδι με το ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου: «Τα συναισθήματα είναι από τον παράδεισο στην κόλαση σε μιλισεκόντ. Το πιο δύσκολο ήταν το κρύο σε αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν είχε θέρμανση και έξω χιόνιζε. Τρεις φορές είχε η μια ομάδα το παιχνίδι στα χέρια της και τις υπόλοιπες η άλλη».

Για το αν είχε κόσμο το γήπεδο: «Είχε κακοκαιρία, αλλά το γήπεδο είχε κόσμο. Ένα μικρό γήπεδο, το οποίο δεν ήταν εντελώς γεμάτο, τα 3/4 του γηπέδου ήταν γεμάτα. Νομίζω ότι αποζημιώθηκαν. Βέβαια, είναι κρίμα σε τέτοια μέρα με τόσο κρύο και χωρίς θέρμανση να δουν αυτό το παιχνίδι και τόσες ώρες. Ήταν πραγματικά κάτι μοναδικό, νομίζω το απόλαυσαν και αυτοί».

Για το πλάνο της ομάδας: «Η προσπάθεια ξεκίνησε πέρσι στην Γ’ Εθνική, όταν η ομάδα αποφάσισε να κάνει κάτι γενναίο, κατά την άποψη μου, να προσπαθήσει να μειώσει το μπάτζετ ώστε να αποπληρώσει προηγούμενες οφειλές. Όλα τα σωματεία και λόγω του κορονοϊού χρωστούσαν λεφτά σε παίκτες και προπονητές. Όταν ανέλαβε αυτή η διοίκηση πέρσι τα Μελίσσια, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν ότι θέλει να κάνει ένα υγιές σωματείο. Όταν μού έγινε η πρόταση ήμουν στο Μαρούσι του Σκαραφίγκα στην Elite League και μου είπαν ότι θέλουν να κάνουν μια εξυγίανση, να παίξουν με δικά τους παιδιά και ότι επειδή δεν έχουν λεφτά και θα μειώσουν το μπάτζετ δεν τους ενδιαφέρει αν θα μείνουμε, αν θα υποβιβαστούμε ή αν θα ανέβουμε. Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να έχει η ομάδα υγεία, να δουν δικά τους παιδιά να παίζουν. Τα παιδιά τα οποία ήρθαν είχαν πολύ μεγάλο κίνητρο. Πέρσι ήμασταν η νεότερη ομάδα σε όλες τις εθνικές κατηγορίες».

Για τον Δημήτρη Μαυροειδή: «Δεν έχουμε δει ξανά άνθρωπο σαν τον Δημήτρη Μαυροειδή. Πόσους τέτοιους παίκτες με τέτοια προσωπικότητα έχουμε βγάλει στην Ελλάδα. Έπαιζε πάρα πολύ καλά, απολαμβάναμε να είμαστε δίπλα του, η θετική ενέργειά του στην προπόνηση, ήταν κάτι που μας δίδασκε όλους πάρα πολλά πράγματα».

Οικονομόπουλος: «Μοναδική εμπειρία …..»ΑΝΔΡΕΣ