Ο Αλέκος Δάγλας και ΚΑΟ Μελισσίων συνεχίζουν για τρίτη χρονιά την συνεργασία τους. Ο 50χρονός πολύπειρος Λευκαδίτης τεχνικός θα καθοδηγήσει για δεύτερη αγωνιστική περίοδο στην Β’ Εθνική την ομάδα των βορείων προαστίων. Βασικός άξονας του αγωνιστικού πλάνου της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι η προσφορά χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ελπιδοφόρους καλαθοσφαιριστές. Το ρόστερ της νέας σεζόν θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ήδη οι «πορτοκαλί» είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την απόκτηση νέων καλαθοσφαιριστών. Κλεισμένοι θεωρούνται από τον σύλλογο οι πολλά υποσχόμενοι Φώτης Γεωργίου και Βασίλης Μαλτέζος, οι οποίοι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στον Μανδραϊκό. Πρόκειται για δύο νεαρούς (αμφότεροι 21 ετών) καλαθοσφαιριστές, η απόκτησή των οποίων συνδέεται άρρηκτα με το project της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα παίκτης του ΚΑΟ Μελισσίων πρέπει να θεωρείται και ο Θοδωρής Μπακέας. Ο 20χρονός γκαρντ πέρυσι αγωνίστηκε στο Μαρούσι, το οποίο μαζί με τον Πανερυθραϊκό πήραν την άνοδο για την Α2 ενώ έχει πάρει λεπτά συμμετοχής και στην Basket League με την φανέλα του Ήφαιστου Λήμνου. Την ίδια στιγμή δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα του συλλόγου οι Καραβανάς, Καραχάλιος, Παπαφλωράτος, Ζήρος Κυπαρίσης, Ζαραϊδώνης, και Tοπάλι.

Πέρα από τις αφίξεις νέων παικτών και τις αποχωρήσεις άλλων ο σύλλογος προχωράει και στην ανανέωση της συνεργασίας με πάικτες, οι οποίοι βρίσκονται χρόνια στον σύλλογο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Έκτορα Οικονομόπολου, ο οποίος για Τρίτη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με την φανέλα του ΚΑΟ Μελισσίων. Ο ηγέτης του συλλόγου ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου και θα συνεχίζει να ‘’βομβαρδίζει’’ πίσω από τα 6,75μ καθώς διαθέτει εξαιρετικό τρίποντο. Πλέον αυτό που απομένει είναι να ανακοινωθούν και με την βουλά οι Φώτης Γεωργίου, Βασίλης Μαλτέζος και Θοδωρής Μπακέας ενώ όπως επισήμανε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Δάγλας οι «πορτοκαλί» θα αποκτήσουν 2-3 ακόμα καλαθοσφαιριστές και με αυτό τον τρόπο θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αλέξανδρος Δάγλας στο sportsmagazino.gr:

Σχετικό με το αγωνιστικό πλάνο της νέας αγωνιστικής περιόδου:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την επέκταση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια εδώ. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι η ομάδα ανέβηκε από την Γ’ Εθνική στην Β’ αλλά και στο ότι γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, μια πολύ σοβαρή και οργανωμένη διοίκηση, η οποία έχει όραμα μακροπρόθεσμο. Το πλάνο μας είναι δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, είτε αυτοί προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου είτε αποκτηθούν από τις άλλες ομάδες. Να δοθεί δηλαδή το βήμα στα νέα παιδιά, ούτως ώστε να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, να πάρουν ευκαιρίες και να αποτελέσουν την βάση της ομάδας των επόμενων ετών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Βασίλη Καραχάλιου, ο οποίος αγωνίστηκε τρία χρόνια στην ομάδα και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2 με την φανέλα του Ψυχικού».

Σχετικά με τις επερχόμενες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου:

«Κλεισμένοι θεωρούνται οι Φώτης Γεωργίου και Βασίλης Μαλτέζος, οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκαν με την φανέλα του Μανδραϊκού. Αμφότεροι είναι 21 ετών. Πρόκειται για δύο πολύ ταλαντούχα και ελπιδοφόρα παιδιά, τα οποία πέρυσι υπό τις οδηγίες του Σάββα Κατσούλη πραγματοποίησαν πολύ καλή σεζόν. Θεωρούμε ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτεροι στην κατηγορία και θα κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας ο,τι περνάει από το χέρι μας για να εξελιχθούν και να γίνουν καλύτεροι παίκτες. Η Τρίτη μας εφετινή μεταγραφή ακούει στο όνομα Θοδωρής Μπακέας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί(20 μόλις ετών). Πέρυσι ήταν στο Μαρούσι και δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής καθώς ο σύλλογος διέθετε εξαιρετικό ρόστερ, ενώ πρόπερσι πήρε λεπτά συμμετοχής και στην Α1 αγωνιζόμενος με την φανέλα του Ήφαιστου Λήμνου.

«Ο Έκτορας θα είναι μαζί μας για Τρίτη χρονιά. Είναι ο ηγέτης της ομάδας, ένας χαρισματικός σκόρερ και είμαστε όλοι στο σύλλογο πάρα πολύ ευχαριστημένοι που ανανέωση την συνεργασία του μαζί μας. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει δείξει πολλά σημάδια βελτίωσης τόσο στο ομαδικό πνεύμα όσο και στην δημιουργία. Τα Μελίσσια θα είναι μια άκρως νεανική ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο και σίγουρα η εμπειρία του θα είναι πρωταρχικής σημασίας ούτως ώστε να βοηθήσει τους νέους παίκτες να προσαρμοστούν στο αγωνιστικό πλάνο. Είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης για εμάς, ένας παίκτης ψυχολογίας, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικό ήθος.

Σχετικά με τους παίκτες, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τα χρώματα του συλλόγου:

« Την νέα χρονιά δεν θα βρίσκονται μαζί μας οι Βασίλης Κυπαρίσης και Γιάννης Ζήρος. Και τα δύο παιδιά θέλαμε να τα είχαμε και την νέα σεζόν μαζί μας. Ο μεν Βασίλης Κυπαρίσης εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχίσει στον σύλλογο προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές του, να τελειώσει την σχόλη του και να κάνει και την πρακτική του. Την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΣΚΑ με την φανέλα του Ευνικού. Ο δε Γιάννης Ζήρος, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια ήταν μαζί μας εξέφρασε και αυτός την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο και να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του. Θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική στην ΦΕΑ Νέας Φιλαδέλφειας, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το διαζύγιο και με τους δύο ήταν άκρως φιλικό και τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στις καινούριες τους ομάδες. Παράλληλα ο Παναγιώτης Καραβανάς, ο Παναγιώτης Ζαραϊδώνης και ο Παύλος Τοπάλης δεν θα βρίσκονται την νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς το budget της νέας σεζόν θα είναι σε χαμηλά επίπεδα. Αποχωρούν για καθαρά οικονομικούς λόγους. Είναι τρεις εξαιρετικοί παίκτες και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για τους παίκτες, οι οποίοι και την νέα σεζόν θα αγωνίζονται με την φανέλα του ΚΑΟ Μελισσίων:

«Στο ρόστερ μας κρατήσαμε τους Μηνά Στεργίου και Βαγγέλη Βασιλακάκη. Πρόκειται για δύο φιλόδοξα παιδιά, τα οποία θα πάρουν περισσότερο συγκριτικά με την περσινή σεζόν χρόνο συμμετοχής. Στον ΚΑΟ Μελισσίων θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν ο Βαγγέλης Βασιλακάκης. Σε σχέση με πέρυσι θα έχει σαφώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έχει πολύ καλά προσόντα και φέτος θα του δοθεί η ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω. Παράλληλα παρέμεινε στην ομάδα ο Μηνάς Στεργίου. Ως τεχνικό επιτελείο περιμένουμε αρκετά από τον ίδιο την νέα σεζόν. Δύο χρόνια μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και του χρόνου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για την πορεία του μεταγραφικού σχεδιασμού:

«Από εδώ και πέρα επικεντρώνουμε την προσοχή μας να ολοκληρώσουμε δύο με τρεις ακόμα μεταγραφές και έτσι να ολοκληρωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν.

Για τον ιδιαίτερο νεανικό μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου:

«Το εφηβικό τμήμα του ΚΑΟ Μελισσίων είναι στην πρώτη κατηγορία. Στο ρόστερ της νέας σεζόν θα υπάρχουν και παιδιά από το εφηβικό, από τα σπλάχνα του συλλόγου. Συγκεκριμένα θα έχουν θέση στην ομάδα της νέας σεζόν οι Φοίβος Χαντζόπουλος, Γιώργος Κοντός, Γιώργος Κάφκε και Δημήτρης Βαρώνος. Ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ θα είναι 21 ετών. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για ο,τι καλύτερο. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παράλληλα μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω σπουδών επιστρέφει στον ΚΑΟ Μελισσίων ο Θανάσης Κοντός όπως αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Δάγλας:

«Μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στην ομάδα ο Θανάσης Κοντός. Γύρισε από το εξωτερικό, όπου και βρισκόταν για σπουδές και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι με την φανέλα του συλλόγου. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και είμαστε όλοι στον σύλλογο χαρούμενοι με την επιστροφή του».

Άκρως νεανικό το ρόστερ της νέας σεζόν, επιστρέφει στην ομάδα ο Θανάσης ΚοντόςΑΝΔΡΕΣ