Η ομάδα μας για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής πέτυχε, μέσα στο σπίτι της, μια μεγάλη και παλικαρίσια νίκη απέναντι στην εξαιρετική ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου με ανατροπή της εις βάρος μας διαφοράς των 16 πόντων.

Στο τέλος του αγώνα θεωρήσαμε πως οι προκλήσεις που βιώσαμε από μέλη της αντίπαλης ομάδας με μπουκάλι να εκτοξεύεται από τον πάγκο των φιλοξενούμενων στον αγωνιστικό χώρο, ύβρεις και απειλές προς τους παίκτες του πάγκου μας και τους φιλάθλους μας ("θα σας γ@@@ όλους" είπε έξαλλος ο αθλητής Εζιάκα απευθυνόμενος στα παιδιά των ακαδημιών μας και τους γονείς τους, ενώ από την εξέδρα δεν είχε ακουστεί η παραμικρή βρισιά), όπως και οι προσπάθειες επίθεσης σε παίκτες μας και μέλη της διοίκησής στον χώρο τον αποδυτηρίων, ήταν αποτέλεσμα των υψηλών σφυγμων από την ένταση.

Δώσαμε τόπο στην οργή, αλλά διαπιστώνουμε ότι το θράσος ορισμένων ανθρώπων είναι απύθμενο. Στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη και χυδαία συμπεριφορά του παίκτη Εζιάκα που εξύβρισε τον προπονητή μας Αλέκο Δάγλα (και αυτόν θα τον "γ@@@" στο Σχηματάρι, όπως του είπε περνώντας μπροστά από τον πάγκο μας), κάποιοι στον Ερμή ανακάλυψαν… ρατσιστική συμπεριφορά. Η ντροπή όμως δεν έχει τέλος.

Άνθρωποι που δηλώνουν θιγόμενοι εξυβρίζουν στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, έναν εξαίρετο άνθρωπο και προπονητή με προσφορά 25 ετών στα ελληνικά γήπεδα και χαρακτηρίζουν τον παίκτη μας Έκτορα Οικονομόπουλου "καραγκιοζάκι". Απαιτούν μάλιστα από τη διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων να ζητήσει συγγνώμη και να καταδικάσει. Παράλληλα χρησιμοποιούν ευθείες απειλές προς όλους μας για τον αγώνα του δεύτερου γύρου.

Θέλουμε να ελπίζουμε πως αυτό το κατάπτυστο κείμενο αναρτήθηκε στα social media της ομάδας σας χωρίς έγκριση της διοίκησής του Ερμή. Επειδή όμως δεν... φυτρώσαμε τώρα τελευταία στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ κύριοι, περιμένουμε να αποσύρετε ΑΜΕΣΑ το κείμενο και να μην τραβάτε άλλο το σκοινί.

Πρώτον, δεν βρέθηκε ούτε ένας άνθρωπος να επιβεβαιώσει τα παραμύθια που επικαλείστε περί ρατσισμού για να κουκουλώσετε τις αμαρτίες σας. Δεύτερον, το βίντεο του αγώνα δείχνει καθαρότατα ποιος προκάλεσε ποιον.

Θα ζητήσουμε λοιπόν συγγνώμη μόνο από τους φιλάθλους μας (οικογένειες και μικρά παιδιά) που είδαν αθλητές του συλλόγου σας να έχουν αυτήν τη συμπεριφορά. Και θα καταδικάσουμε τις ύβρεις και τις προκλήσεις σας.

Και αν δεν ξέρετε δύο πράγματα για τα Μελίσσια, να σας πούμε ότι ως πόλη Μικρασιατών Προσφύγων έχουμε μάθει να σεβόμαστε τους πάντες να βοηθάμε τους πάντες και να μην κρινουμε κανέναν από το χρώμα του, αλλά από την εντιμότητα και τη λεβεντιά του.

Εσείς, προσέξτε μήπως μετά τις απώλειες που έχετε εσχάτως, απώλεσετε εντελώς την αξιοπρέπεια σας με απειλές και τραμπουκισμούς.

Κατά τα άλλα, και στο στολίδι σας κυρίοι θα έρθουμε, και κύριοι θα φύγουμε, όταν έρθει η ώρα. Και ο καλύτερος ας κερδίσει!ΑΝΔΡΕΣ