Πραγματοποιήθηκαν στις 9/11 οι τελικοί αγώνες του 2ου Διασχολικού Πρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας - που διοργανώθηκε με τη συνεργασία ΚΑΟ Μελισσίων και Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης - μεταξύ του 2ου και 4ου Δημοτικού για τα κορίτσια και μεταξύ του 1ου και του 4ου για τα αγόρια.
Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη, τα παιδιά ενθουσιώδη, με παλμό και κέφι. Η κερκίδα ήταν μόνιμα σε αναβρασμό, ζωντανή από τα συνθήματα, τα σφυρίγματα, τα χειροκροτήματα. Τις ομάδες συνόδευαν οι Διευθυντές των Σχολείων και οι γυμναστές τους, ορισμένοι εκ των οποίων παθιάστηκαν και διασκέδασαν με τους αγώνες ίσως όσο και τα παιδιά (!).

Νικήτριες ομάδες στους τελικούς αναδείχθηκαν οι εξής:
Πρωταθλήτρια ομάδα Κοριτσιών - 2ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων
Πρωταθλήτρια ομάδα Αγοριών - 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, απεύθυναν χαιρετισμό και έκαναν τις απονομές :
• ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης,
• η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Άντα Μπούσουλα,
• ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Βασίλης Μπούρας και
• ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κ. Νίκος Τόλιος

Ευχαριστίες

Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων, τις γυμνάστριες και τους γυμναστές καθώς και τους ενεργούς γονείς των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων για την αμέριστη συμμετοχή όλων στην μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης η οποία ευελπιστούμε ότι θα γίνει θεσμός στο Δήμο μας.

Ακόμη ιδιαίτερα ευχαριστούμε :

• τον Γιάννη Κουκή (εκ των Συντονιστών Προπονητών του Συλλόγου μας) για την επιμέλεια της προετοιμασίας και την ομαλή διεξαγωγή του Πρωταθλήματος αλλά και
• τους Πέτρο Πρέκα (εκ των Συντονιστών Προπονητών του Συλλόγου μας) και Κέλλυ Καραβέλη (προπονήτρια Ακαδημιών) για την πολύωρη και ενθουσιώδη συμμετοχή τους στη διεξαγωγή των αγώνων.
• την κα Μαριάνθη Καραγιαννάκου από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημ.Σχολείου, εξειδικευμένη νοσηλεύτρια, για την παρουσία σας σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών και τελικών αγώνων.
• και φυσικά τον κ. Νίκο Τόλιο, Πρόεδρο του ΟΠΑΘ, για την ποικιλότροπη βοήθεια και υποστήριξή του στη διοργάνωση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων θέλοντας να επιβραβεύσει τη συμμετοχή αλλά και να προσελκύσει περισσότερα παιδιά στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης προσφέρει ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε επιλεγμένα παιδιά που συμμετείχαν στο Διασχολικό Πρωτάθλημα αλλά και σε παιδιά των Σχολείων της πόλης μας, με την εξής προϋπόθεση:

Κορίτσια - έτος γέννησης 2002 & 2003
Αγόρια - έτος γέννησης 2004 & 2006

Επικοινωνία: Κωνσταντίνος Αποστολίδης (τηλ. 6972 552800)


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Επιτροπή Υποδομών/Ακαδημιών

Κώστας Αποστολίδης 6972 552800
Δημήτρης Κωνσταντινίδης 6946 002360
Γιάννης Χαντζόπουλος 6944 358245
Δημήτρης Παπασωτηρίου 6977 251717
Γιώργος Χαντζόπουλος 6944 911025Φωτογραφίες