Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και την οικονομική και κοινωνική κρίση που επικρατεί στην χώρα μας, μειώνει φέτος τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας. Καλούμε όλους τους φίλους, να σταθούν δίπλα στις ομάδες μας, στηρίζοντας τηn μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος για μεγαλύτερα βήματα ανάπτυξης.

Η «Κάρτα Διαρκείας Melissia Basketball Club» διατίθεται για την αγωνιστική περίοδο 2013-14, προσφέροντας πλήθος παροχών και προνομίων στους κατόχους της όπως:

  • ελεύθερη είσοδο για όλους τους εντός έδρας αγώνες της γυναικείας ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας (11 αγώνες) και στους αγώνες Κυπέλλου για την περίοδο 2013-14

  • ελεύθερη είσοδο για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ (13 αγώνες) και στους αγώνες Κυπέλλου και στα Play-offs για την περίοδο 2013-14

  • ενημέρωση μέσω newsletter για τις δραστηριότητες του Συλλόγου

  • δυνατότητα δωρεάν εγγραφής ως μέλος στον Σύλλογο

Η τιμή διάθεσης της κάρτας ορίζεται στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ. Ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για ανέργους και οικογένειες. Η είσοδος στους αγώνες για όλους τους νέους και νέες κάτω των 18 ετών θα είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.melissiabc.gr) ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6944 358245 και 6944 911025.