Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει τη σύνθεση της ανδρικής ομάδας και καλωσορίζει όλους τους νέους καλαθοσφαιριστές στην οικογένεια των Μελισσίων. Συγκεκριμένα, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές Δημήτρη Ρώσση (από Πεύκη), Χρήστο Τσελεμπή (από Πεύκη), Νίκο Σιλιτζήρη (από Γαλάτσι), Νίκο Τιούκαλια (από Σιάτιστα), Χρήστο Κόλλια (από ΓΣ Κηφισιάς) και Γιώργο Θωμά (από Οδυσσέα Γαλατσίου).

Στην ομάδα παρέμειναν οι Άγγελος Γκατζούλης (U22), Γιώργος Πέτρου (U22), Αρης Καραντζάς (U22), Γιώργος Ζερβός, Σπύρος Παπαδόπουλος, Μάριος Νίκολι (U22), Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιώργος Μακρυδάκης (U22) και επέστρεψαν οι Βασίλης Κυπαρίσσης (U22) και Πέτρος Κουφολάμπρος (U22).

Τέλος, αποκτήθηκαν οι νεαροί Γιάννης Μαυροειδάκος (U18 από Ψυχικό) και Νίκος Παπαβασιλείου (U18 από Πανερυθραϊκό), οι οποίοι παράλληλα με την ανδρική ομάδα θα συμμετάσχουν και στο εφηβικό τμήμα, το οποίο αναμένεται εφέτος να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Ξεκινάμε τη φετινή χρονιά με μεγάλη πίστη και αισιοδοξία για μια ανταγωνιστική πορεία, συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε με συνέπεια το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Συλλόγου, που στηρίζεται κατά βάση σε νέους και φιλόδοξους αθλητές.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ευχαριστεί τους αθλητές Δαμιανό Ασημένιο, Δημήτρη Πανάγο, Νίκο Μανώλα, Χρήστο Τσομώκο, Νίκο Πανταζή, Νίκο Νάνη και Θανάση Βιτζηλαίο, για την προσφορά τους στην περσινή επιτυχημένη χρονιά και τους εύχεται μια νέα χρονιά με δύναμη και υγεία στις νέες τους ομάδες.ΑΝΔΡΕΣ