Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων (ΚΑΟΜ) δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του να ζήσουν ένα «Αθλητικό Off-Site Summer Camp» στην κατασκήνωση του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ) στον Διόνυσο Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, το διάστημα από 2 έως και 12 Ιουλίου 2013, ένα γκρουπ παιδιών/αθλητών του Ομίλου μας, αλλά και άλλων γνωστών ή φίλων τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της κατασκήνωσης ως προς τη διαμονή, διατροφή και ψυχαγωγία, ενώ κατά τη διάρκεια των πρωϊνών και απογευματινών ωρών των αθλητικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων της κατασκήνωσης, η ομάδα παιδιών/αθλητών του ΚΑΟΜ θα ακολουθεί ειδικό αθλητικό πρόγραμμα από τους γυμναστές του Ομίλου μας με έμφαση στο μπάσκετ (αλλά όχι αποκλειστικά), κάνοντας χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ειδικότερα στοιχεία του Προγράμματος

1. Ηλικίες Συμμετοχής: αγόρια/κορίτσια γεννημένα από 2000 έως και 2005.

2. Αποκλειστική Προθεσμία Δήλωσης Συμμετοχής: Κυριακή 02/06/2013, με την προϋπόθεση προκαταβολής στον ΚΑΟΜ €50 ανά παιδί (για την κάλυψη εξόδων προπονητών και συντονισμού του προγράμματος).

3. Αριθμός Συμμετεχόντων: Λόγω ύπαρξης μέγιστου αριθμού παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον χρόνο προεγγραφής του κάθε παιδιού και με προτεραιότητα στους αθλητές και αθλήτριες του ΚΑΟ Μελισσίων.

4. Ασφαλιστικά Ταμεία: Αν συμμετάσχουν παιδιά που καλύπτονται από Ασφαλιστικά Ταμεία με τα οποία συνεργάζεται το ΤΥΠΕΤ, το κόστος ολικά ή μερικά καλύπτεται από τα Ταμεία (πλην της προκαταβολής), αφού οι γονείς ακολουθήσουν τις εκεί προβλεπόμενες διαδικασίες. Η σχετική λίστα των συνεργαζόμενων Ταμείων θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του ΚΑΟΜ www.melissiabc.gr

5. Συμμετοχή ιδιωτών: Για τη συμμετοχή παιδιών χωρίς την κάλυψη Ασφαλιστικού Ταμείου το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε €380 (περιλαμβανομένης της προκαταβολής), καταβάλλεται απευθείας στην οικονομική υπηρεσία του ΤΥΠΕΤ (τηλ. επικοινωνίας 210 3349300) μαζί με την αίτηση συμμετοχής και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

6. Πριν το Αθλητικό 10ήμερο: Η 1η περίοδος της κατασκήνωσης είναι από 21/6 έως και 12/7. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί επιθυμεί να παρακολουθήσει και το 1ο 10ήμερο και στη συνέχεια να ενταχθεί στο “Αθλητικό off-site Summer Camp”, μπορεί να το κάνει σε συνεννόηση με το ΤΥΠΕΤ, καλύπτοντας το υπολειπόμενο για την επιπλέον περίοδο ποσό.

7. Υπεύθυνος Προπονητής της διοργάνωσης: Γιάννης Κουκής, Υπεύθυνος Αναπτυξιακού του ΚΑΟ Μελισσίων (τηλ. 6945 191555)

8. Υπεύθυνος από το ΔΣ του ΚΑΟ Μελισσίων: Κώστας Αποστολίδης (τηλ. 6972 552800)

9. Υπαναχώρηση: Σε περίπτωση υπαναχώρησης γονέα μετά την ενημέρωση του ΤΥΠΕΤ (20/05/13) για τον αριθμό συμμετεχόντων και σε περίπτωση απαίτησης από το ΤΥΠΕΤ για καταβολή ελάχιστου κόστους αποζημίωσης, η προκαταβολή θα επιστρέφεται κατά το 50% του υπολοίπου που απομένει μετά το ελάχιστο κόστος αποζημίωσης.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση. Σας καλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας (στα τηλέφωνα των υπευθύνων, στο Fax 210 3405167 και στο info@melissiabc.gr).