Με τον πιο όμορφο τρόπο η γυναικεία ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων ολοκληρώνει το ρόστερ της για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Η προώθηση τεσσάρων αθλητριών, πρώην Νεάνιδων του συλλόγου, στη γυναικεία ομάδα, είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Οι 18χρονες αθλήτριες Μάγια Κωνσταντινίδου, Ντανιέλα Μεσίνι, Μαριάννα Παλαμάρη και Ελίνα Χαντζοπούλου, μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα των Νεάνιδων, αλλά και σε αυτό της Γ’ ΕΣΚΑ με την ομάδα Νέων Γυναικών (U23) του συλλόγου, εντάσσονται στην πρώτη ομάδα δείχνοντας πως η φιλοσοφία του συλλόγου ήταν, είναι και παραμένει η δουλειά με νεαρές αθλήτριες που έχουν όρεξη για τη βελτίωση και πρόοδό τους μέσα σε έναν μη παρεμβατικό Οργανισμό με όραμα για το μέλλον.

Χαρακτηριστικό είναι πως τρεις από τις εν λόγω αθλήτριες, Μάγια, Μαριάννα και Ελίνα προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου, με την Ντανιέλα να βρίσκεται για 2η χρονιά σε αυτόν. Και οι τέσσερις αποτέλεσαν βασικά στελέχη της πορείας των Νέων Γυναικών κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο (άνοδος στη Β’ Κατηγορία), όπως και αυτής των Νεάνιδων (κατάκτηση 3ης θέσης στην ΕΣΚΑ).

Σημαντικό γεγονός που αξίζει να τονιστεί είναι πως 13 αθλήτριες της γυναικείας μας ομάδας ανήκουν στην κατηγορία U23 και θα βοηθήσουν, εκτός του δύσκολου πρωταθλήματος στην Α2 Γυναικών Νότου, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο στην προσπάθεια και των Νέων Γυναικών στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ.

Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς!ΓΥΝΑΙΚΕΣ