Ο ΚΑΟ Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με δύο ακόμα αθλήτριες, την Αργυρώ Σκουμπάκη (22 ετών, 2η χρονιά) και τη Μαύρα Καλογερία (22 ετών, 2η χρονιά). Ο εξαιρετικός χαρακτήρας και των δύο αθλητριών, όπως και η αγωνιστική τους απόδοση και προοπτική, είναι δύο χαρακτηριστικά που έκαναν την ανανέωσή τους υπόθεση λίγων λεπτών. Να σημειωθεί πως η Αργυρώ αποκτήθηκε κατά τη μεταγραφική περίοδο των Χριστουγέννων, έχοντας αγωνισθεί σε Χανιά, Παναθηναϊκό και Πρωτέα Βούλας.

Αργυρώ Σκουμπάκη: «Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο των Μελισσίων για τη χρόνια που πέρασε. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενη που μια ομάδα με τέτοιες αρχές και πεποιθήσεις επιθυμεί να παραμείνω μέλος της! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον coach μου. Coach Παντελή ευχαριστώ που μου θύμισες τον λόγο που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις! Εύχομαι μια χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Μαύρα Καλογερία: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την ανανέωση μιας ακόμα χρονιάς με την Οργανισμό των Μελισσίων. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό team και τη διοίκηση, διότι χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε ως εδώ. Εύχομαι, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, όλες μαζί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε παράλληλα να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας!»ΓΥΝΑΙΚΕΣ