Ο ΚΑΟ Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τις νεαρές και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες, Αγγελίνα Κυρίδη και Λυδία Κυριακάκη, αμφότερες γεννημένες το 2003 (19 ετών), οι οποίες θα στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του συλλόγου βάσει της οποίας δίνεται η ευκαιρία για δουλειά, εξέλιξη, ανάδειξη και διάκριση.

Η Αγγελίνα επιστρέφει στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε τα πρώτα μπασκετικά της βήματα, με «ενδιάμεσες» ομάδες τους Κρόνο Γέρακα και Προμηθέα Χαλανδρίου (Α' ΕΣΚΑ). Η Λυδία ξεκίνησε την πορεία της στο άθλημα από τις υποδομές του Κρόνου Γέρακα. Τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε με το Παλαιό Φάληρο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ. Η Λυδία έχει συμμετοχή στις Εθνικές Ομάδες Παγκορασίδων και Κορασίδων.

Τις καλωσορίζουμε στην μπασκετική οικογένεια των Μελισσίων και τους ευχόμαστε υγεία και μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Αγγελίνα Κυρίδη: «Μετά από επτά χρόνια μακριά από τα Μελίσσια, επιστρέφω στην ομάδα όπου ξεκίνησα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα. Επιστρέφω στην αθλητική οικογένεια του ΚΑΟ Μελισσίων, η οποία από την πρώτη μέρα της επιστροφής μου με αγκάλιασε και ένιωσα να βρίσκομαι σε έναν φιλόξενο και απολύτως οργανωμένο σύλλογο. Έναν σύλλογο - οικογένεια με αθλητικούς, αλλά και κοινωνικούς στόχους, όπως και θέληση για την επίτευξή τους. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξια στην τιμή που μου έκανε ο σύλλογος. Καλή αρχή σε όλες και σε όλους μας!»

Λυδία Κυριακάκη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην ομάδα των Μελισσίων. Θα δουλέψουμε όλες μαζί πολύ σκληρά για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους, εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!»ΓΥΝΑΙΚΕΣ