Αγαπητοί γονείς και αθλητές του ΚΑΟ Μελισσίων,

Σας ευχόμαστε η νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022 να είναι γεμάτη δημιουργικότητα. Σήμερα, οι οικονομικές συνθήκες έχουν γίνει ιδιαίτερα δύσκολες, και όλοι μας υπολογίζουμε προσεκτικά πού θα επενδύσουμε τα χρήματά μας σε ό,τι αφορά στην ορθή επιλογή του φροντιστηρίου που θα εξασφαλίσει την επιτυχία του παιδιού μας.

Το φροντιστήριό μας, με καμμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα, προσφέρει σταθερά τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, διατηρώντας τις πλέον φιλικές τιμές.

Επιπρόσθετα, σε αποκλειστική συνεργασία με τον αθλητικό όμιλο ΚΑΟ Μελισσίων, σας παρέχουμε 15% έκπτωση στα δίδακτρα, σε όλα τα προγράμματα μαθημάτων Γυμνασίου και Λυκείου, για τη νέα σχολική χρονιά 2021-2022.

Ποιοί είμαστε:
Το 1997 δημιουργήσαμε, με έμπειρους καθηγητές, τα πρώτα φροντιστήρια «Επιτυχία» στο Περιστέρι και στο Ζεφύρι, στη συνέχεια το 2005 τo φροντιστήριο στην Πετρούπολη και το 2012 δημιουργήσαμε το φροντιστήριο στα Μελίσσια.

Από τότε, οι επιτυχόντες που έχουν περάσει στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, ξεπερνούν τους 2.000.

Η παρούσα ενημερωτική επιστολή αποτελεί και ανοικτή πρόσκληση για να σας γνωρίσουμε από κοντά και να συζητήσουμε σε οτιδήποτε αφορά στη φροντιστηριακή υποστήριξη των παιδιών σας.

Για τον Φροντιστηριακό Όμιλο «Επιτυχία»

Εκ της Διευθύνσεως,
Παύλος Κουτσούκος & Βαγγέλης Βλάχος

τηλ. 210 6139341
www.epitixia.gr