Το φροντιστήριό μας
Με την ολοκλήρωση μίας πολύ επιτυχημένης δεκαετίας, αισθανόμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι να δώσουμε μία διαφορετική πνοή στην εκπαιδευτική διαδικασία. Επιδιώκουμε, και θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε, το καλύτερο δυνατό για τους μαθητές μας, παρέχοντας πληρότητα προετοιμασίας για τις ενδοσχολικές και τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Προτεραιότητά μας είναι να δίνουμε στους μαθητές μας όλα τα εφόδια, ώστε να κατορθώσουν να γίνουν οι επιστήμονες του αύριο.

Ο όμιλος πρότυπων φροντιστηρίων «ΝΟΥΣ»
Ο όμιλός μας ιδρύθηκε από τη συνεργασία επιτυχημένων φροντιστηρίων στις περιοχές των βορείων προαστείων (Βριλήσσια-Μελίσσια, Νέα Ερυθραία), του κέντρου της Αθήνας (Κυψέλη, Αμπελόκηποι, Ζωγράφου) και του Πειραιά.
Κύρια επιδίωξη της συνεργασίας είναι η διασφάλιση της δυναμικής για την υποστήριξη καινοτόμων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για τους μαθητές κάθε βαθμίδας.

Με το νου μας στις ανάγκες του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά!
Ο άξονας της εκπαιδευτικής μας προσέγγισης είναι η προσαρμογή στις ανάγκες του κάθε μαθητή ατομικά, με τον προσεκτικό σχεδιασμό της πορείας του, που ξεκινά με αναλυτικό διαγνωστικό έλεγχο.
Με τη δημιουργική μας διάθεση και συνεργασία προχωράμε δυναμικά, συνεχίζουμε το εκπαιδευτικό μας έργο, προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις και στοχεύουμε σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τους μαθητές μας.

Επίσημος χορηγός ΚΑΟ Μελισσίων
Για 4η συνεχόμενη χρονιά συνεργαζόμαστε με τον ΚΑΟ Μελισσίων, προσφέροντας σε όλους τους αθλητές του συλλόγου έκπτωση 20% στα προγράμματα σπουδών όλων των τάξεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τ.: 210 8100616 | melissia@omilosnous.gr
Λεωφόρος Πεντέλης 19, Μελίσσια, 15127
omilosnous.gr