Αγαπητά μέλη του ΚΑΟ Μελισσίων,
Η Πορφύρα είναι ένα ξεχωριστό fish restaurant στα Μελίσσια, το οποίο έχει συναρπάσει τους ψαρολάτρεις με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική θάλασσα και γη.

Στην Πορφύρα μπορείτε να επιλέξετε και να απολαύσετε εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες μέσα από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μενού, το οποίο επιμελείται καθημερινά ο ταλαντούχος chef Βασίλης Νικολόπουλος συνδυάζοντας την παράδοση και τη δημιουργικότητα.

Κριθαρότο πεσκανδρίτσας, ψητές γαρίδες με τζίντζερ και μέλι, μακαρονάδα του ψαρά (μύδια, χταπόδι, γαρίδα, κόκκινη σάλτσα), λινγκουίνι με θαλασσινά ημέρας, σαρδέλα φιλεταρισμένη νοστιμότατη τραγανή και ζουμερή, γαύρος μαριναρισμένος, σκουμπρί καπνιστό, φρέσκα ψάρια από τον Ευβοϊκό και πετρομπάρμπουνο από την Κάσο, σαλάτα Πορφύρα, σαλάτα Caesar με καπνιστό χέλι, και πολλά άλλα!

Το προσωπικό, είναι πάντα δίπλα σας εξυπηρετικό και φιλικό, για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό μενού και ποτό, σύμφωνα με τις γευστικές σας προτιμήσεις.

Ως επιχείρηση των Μελισσίων, υποστηρίζουμε τον τόπο μας και προχωρούμε σε μια σημαντική Χορηγία προς τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων, στηρίζοντας το σημαντικό αθλητικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά και τους νέους μας.
Ευχόμαστε τα καλύτερα στις ομάδες Συλλόγου και να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους!