Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων διοργανώνει το «3ο Melissia Basketball Camp» για αγόρια και κορίτσια από 8 ως 13 ετών. Με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες στις εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων (Σάμου & Γεννηματά), για να διδαχτούν τα μυστικά του αθλήματος από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, να κάνουν καινούργιες φιλίες, να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τόσο οι αθλητές του Συλλόγου μας, όσο και παιδιά που θέλουν να μοιραστούν μαζί μας την ευχάριστη αυτή εμπειρία.

Το «3ο Melissia Basketball Camp» θα διεξαχθεί σε τρείς Περιόδους: 18-22 Ιουνίου,25-29 Ιουνίου και 3-7 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, ώστε να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ατομική τους τεχνική, να συμμετέχουν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς, και να παρακολουθήσουν video διδακτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Οι προπονητές του Camp θα είναι: η Ελένη Μίχα (Προπονήτρια Κλιμακίων Εθνικών Ομάδων, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Προπονήτρια ΚΑΟ Μελισσίων), o Γιάννης Κουκής (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Παλαίμαχος παίκτης Ολυμπιακού, Υπεύθυνος Αναπτυξιακού ΚΑΟ Μελισσίων) και η Όλγα Σκαρογιάννη (Τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ, Προπονήτρια Ακαδημιών ΚΑΟ Μελισσίων).

Στις παροχές του Camp περιλαμβάνονται καθημερινά σάντουιτς, χυμός, εμφιαλωμένο νερό και φρούτο, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστεί μπλουζάκι του Συλλόγου και δίπλωμα παρακολούθησης. Οι νικητές των διαγωνισμών θα βραβευθούν με μετάλλια. Το πρόγραμμα θα ξεκινάει καθημερινά από τις 9:00 και θα ολοκληρώνεται στις 14:00, ενώ όσοι γονείς το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν τα παιδιά τους από τις 8:00 και να τα παραλαμβάνουν ως τις 16:00. Το περιβάλλον είναι ασφαλές για τα παιδιά και το γήπεδο κλιματίζεται.

Τέλος, έχουμε φροντίσει ιδιαίτερα το κόστος συμμετοχής στο Camp, ώστε να μπορεί ο καθένας να ανταποκριθεί. Υπάρχουν επιπρόσθετες εκπτώσεις για συμμετοχή σε δύο ή τρεις Περιόδους, όπως και για αδέλφια.

Απαραίτητη είναι η προεγγραφή συμμετοχής (εως 10 Ιουνίου), λόγω του περιορισμένου αριθμού των συμμετεχόντων παιδιών. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6984 337933 (Τζιαμπάζης Βαγγέλης), 6972 552800 (Αποστολίδης Κώστας), 6977 251717 (Παπασωτηρίου Δημήτρης).

Καλό καλοκαίρι με πολύ μπάσκετ, χαρά και διασκέδαση!