Ο ΚΑΟ Μελισσίων με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει σημαντικές αλλαγές στη σύνθεση και δομή του προπονητικού επιτελείου όσον αφορά το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Συλλόγου.

Ο Κώστας Καλογερόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής προπονητή Αναπτυξιακού Προγράμματος στην ανδρική πυραμίδα και ο Κώστας Ζακυνθινός αναλάμβάνει την αντίστοιχη θέση στη γυναικεία πυραμίδα. Αμφότεροι θα έχουν και προπονητική θέση σε τμήματα υποδομών και ακαδημιών αγοριών.

Ο Κώστας Καλογερόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ και έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση τμημάτων ακαδημιών και υποδομών, αφού τα τελευταία χρόνια κατείχε αντίστοιχη θέση στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Ο Κώστας Ζακυνθινός, παλαίμαχος παίκτης και πολύπειρος προπονητής, μετά από έξι χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα Εκπαιδευτήρια Δούκα ως προπονητής και υπεύθυνος υποδομών και ακαδημιών, θα μας βοηθήσει τα μέγιστα, με την πλούσια εμπειρία του, στην οργάνωση και τον σχεδιασμό του Αναπτυξιακού Προγράμματος του Συλλόγου.

Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του Αναπτυξιακού Προγράμματος θα έχουν ο Στέλιος Σταϊκόπουλος και η Μαργαρίτα Μάλαμα ως υπεύθυνοι Τεχνικής και Αγωνιστικής κατεύθυνσης στην ανδρική και γυναικεία πυραμίδα αντίστοιχα, ενισχύοντας την παραγωγική διαδικασία με στόχο την ατομική βελτίωση και ενσωμάτωση των νεαρών αθλητών και αθλητριών στα Εθνικά Πρωταθλήματα της ΕΟΚ.

Η Μαργαρίτα Μάλαμα, παράλληλα, θα έχει και την ευθύνη του προγράμματος αθλητικής βελτίωσης και ενδυνάμωσης (strength and conditioning) στο Σύλλογο, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Αναπτυξιακού μας Προγράμματος, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη και σφαιρική προσέγγιση.

Ο Στέλιος και η Μαργαρίτα είναι head coaches στις ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Συλλόγου μας, οι οποίες αγωνίζονται στη Γ' Εθνική Κατηγορία και Α2 Εθνική Κατηγορία αντίστοιχα.

Ο ΚΑΟ Μελισσίων είναι αμιγώς καλαθοσφαιρικό σωματείο, έχει στη δύναμή του σήμερα περισσότερους από 380 αθλητές και αθλήτριες και λειτουργεί 28 τμήματα όλων των ηλικιών, γεγονός που τον κατατάσσει μεταξύ των μεγαλύτερων ερασιτεχνικών σωματείων καλαθοσφαίρισης καθώς αποτελεί κυψέλη ανάπτυξης νεαρών αθλητών και αθλητριών στη Βορειοανατολική Αττική.

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα καλαθοσφαίρισης του ΚΑΟ Μελισσίων είναι εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), έχει ως βασικό αντικείμενο την τεχνική κατάρτιση και αγωνιστική διαμόρφωση των νεαρών αθλητών και αθλητριών και αποτελεί προτεραιότητα του Συλλόγου μας με στόχο τη διασφάλιση της προοπτικής διαρκούς εξέλιξης και ανάπτυξης του αθλήματος που υπηρετούμε.

Παρ' όλα αυτά το σύνθημά μας δεν είναι «νίκη με κάθε τίμημα». Η ομάδα και οι αρχές της είναι πάντα σε πρώτο πλάνο στη δουλειά μας, σε κάθε ηλικία και σε κάθε επίπεδο. Γι' αυτό και οι Ακαδημίες μας -εκεί που διαμορφώνεται η αθλητική προσωπικότητα- είναι το «στολίδι» του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων και το πρώτο μας μέλημα στη συνεχή προσπάθεια ανάπτυξης του συλλόγου.

Καλωσορίζουμε τους νέους προπονητές στην οικογένεια των Μελισσίων και ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και μία καλή αγωνιστική χρονιά.