Ο ΚΑΟ Μελισσίων στην προσπάθειά του να ενισχύσει την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και των Νίκου Λινάρδου και Μιχάλη Ρωμανίδη να διοργανώσουν ένα τουρνουά μπάσκετ στο Αττικό Άλσος Γαλατσίου με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα , συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία καταλαμβάνοντας τη 2η θέση.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ενίσχυση με τρόφιμα αλλά και φάρμακα από τις οικογένειες των αθλητών που συμμετείχαν, κάποιων συνανθρώπων μας που σε αυτή την δύσκολη οικονομικά συγκυρία το έχουν μεγάλη ανάγκη.

Οι ομάδες που συμμετείχαν αποτελούνταν από αθλητές ηλικιών 12 , 13 και 14 ετών.
Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους μερικοί εκ των Πρωταθλητών Ευρώπης στο Ευρωμπάσκετ του 1987. Οι Νίκος Λινάρδος, Μιχάλης Ρωμανίδης, Λιβέρης Ανδρίτσος, Παναγιώτης Καρατζάς, Αργύρης Καμπούρης, Νίκος Φιλίππου αλλά και ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν εκεί για να απολαύσουν τη νέα γενιά να αγωνίζεται αλλά και να συμβουλεύσουν τα παιδιά με την εμπειρία και τις εικόνες που έχουν τόσα χρόνια στα γήπεδα και στη ζωή ώστε να γίνουν πρώτα από όλα σωστοί άνθρωποι αλλά και καλοί αθλητές.

Ο Σύλλογός μας προσκλήθηκε από τους διοργανωτές για να συμμετάσχει και καθώς πρωτοπόρος όπως είναι πάντα σε θέματα Κοινωνικής ευαισθησίας ήταν παρών με το τμήμα των γεννηθέντων του έτους 2003 .

Συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση και υποσχέθηκε ότι θα κάνει πάντα ότι μπορεί για να ενισχύει παρόμοιες προσπάθειες και πρωτοβουλίες.