Στο πλαίσιο της προώθησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης και με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων μικρών κοριτσιών, αλλά και των γονιών τους κοντά στο άθλημα, ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων διοργανώνει εκδήλωση με προβολή της πολύ καλής ταινίας «Coach Carter» στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, την Κυριακή 5/10 και ώρα 11:00-13:30, με ελεύθερη είσοδο.

Η ταινία έχει θέμα βασισμένο στην πραγματική ιστορία του προπονητή Ken Carter και της ομάδας basket στο Richmond High School στο Texas. Θα ακολουθήσει συζήτηση και μικρός μπουφές που θα έχουν επιμεληθεί οι γονείς των αθλητριών μας με την ευγενική χορηγία των φίλων μας. Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία της Διοίκησης, γονέων και φίλων του Τμήματος Κορασίδων του ΚΑΟ Μελισσίων με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς αλλά και της αθλητικής περιόδου 2014-15 κατά την οποία η ομάδα των Κορασίδων μας θα αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε σχετικά τους γονείς και τα παιδιά και θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, για να περάσουμε παρέα 2,5 ευχάριστες και διδακτικές ώρες και να δημιουργήσουμε από κοινού ένα θετικό κλίμα που θα φέρει περισσότερα κορίτσια (αλλά και αγόρια) στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και θα δώσει ψυχική δύναμη στα παιδιά μας ώστε να έχουν ακόμα καλύτερες αγωνιστικές αλλά και σχολικές επιδόσεις.