Το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 από 10:30 έως και 13:00, πραγματοποιήθηκε στο Νέο Κλειστό Μελισσίων η Ετήσια Γιορτή Απονομής Αναμνηστικών Διπλωμάτων στις αθλήτριες και τους αθλητές των Ακαδημιών του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα με πάρα πολλά παιδιά και μεγάλη συμμετοχή γονέων και φίλων.

Η εκδήλωση περιλάμβανε αγωνιστικές επιδείξεις ομάδων Ακαδημιών & Υποδομών (Τζούνιορ, Προμίνι, Αμαζόνες, κλπ) που χειροκροτήθηκαν θερμά από όλους τους παρευρισκόμενους. Ευχάριστη έκπληξη ήταν και ο αγώνας μικτής ομάδας εκ των προπονητών του Συλλόγου που έπαιξαν εναντίον επιλεγμένης ομάδας των Εφήβων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η βράβευση - με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων - των αθλητριών και αθλητών των αγωνιστικών ομάδων του Συλλόγου μας με την ευκαιρία της επίτευξης υψηλών αθλητικών διακρίσεων, όπως:
• Ομάδα Εφήβων - Άνοδος στην Α’ Κατηγορία Εφήβων της ΕΣΚΑ
• Ομάδα Κορασίδων - Άνοδος στην Α’ Κατηγορία Κορασίδων της ΕΣΚΑ

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πεντέλης κ.Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης ο οποίος απένειμε τα αναμνηστικά μετάλλια στην Ομάδα των Εφήβων.

Την απονομή των μεταλλίων στην ομάδα των Κορασίδων έκανε ο τοπικός Αντιδήμαρχος Μελισσίων κ. Βασίλης Μπούρας.

Ακόμη στην εκδήλωση παραβρέθηκε μαζί με τον Δήμαρχο ο επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου που μαζί με μέλη Διοίκησης αλλά και παράγοντες και εφόρους του Συλλόγου απένειμαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μια μεγάλη χαρούμενη "οικογενειακή" φωτογραφία όλων των αθλητών-τριών των Ακαδημιών που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση μαζί με τους προπονητές τους και μέλη της Διοίκησης.

Η γιορτή έκλεισε με θερμές ευχαριστίες προς όλους τους γονείς, παράγοντες, εφόρους και προπονητικό team που είχαν συμμετοχή στη διαμόρφωση του συνολικού αποτελέσματος για όλη τη χρονιά και δόθηκε ραντεβού για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου τον Σεπτέμβριο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Επιτροπή Υποδομών/Ακαδημιών