Αγαπητοί Γονείς, Αθλήτριες & Αθλητές του ΚΑΟ Μελισσίων,

Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων, σας εύχεται μια δημιουργική, νέα σχολική και αθλητική χρονιά.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε προς τον ΚΑΟ Μελισσίων για την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας. Αυτό μας δίνει την απαιτούμενη ενέργεια για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και με το απαιτητικό χρονικό πλαίσιο που λειτουργούμε όλοι μας στην προσωπική μας ζωή. Στην προσπάθειά μας αυτή θα θέλαμε να σας έχουμε όλους δίπλα μας, σε όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Εμπλουτισμός της Προπονητικής Ομάδας - Σας ενημερώνουμε ότι για την αθλητική περίοδο 2013-14 και με σκοπό την ενίσχυση στην οργάνωση της παραγωγικής δουλειάς που θα πρέπει να γίνεται στη βάση του Συλλόγου, είχαμε τις ακόλουθες αλλαγές στο προπονητικό team:

  • Ο Πέτρος Πρέκας ανέλαβε ως επικεφαλής προπονητής στις Υποδομές Αγοριών (αγωνιστικά τμήματα). Ο Γιάννης Κουκής θα συνεχίσει ως επικεφαλής προπονητής στις Υποδομές Κοριτσιών, ενώ ο Π.Πρέκας σε συνεργασία με τον Γ.Κουκή θα έχουν την ευθύνη της εποπτείας των τμημάτων Ακαδημιών (μη αγωνιστικών τμημάτων αγοριών/κοριτσιών).

  • Καλωσορίζουμε τους νέους Κ.Τσιαντούκα, Ν.Τασάκο και Κ.Χατζηιωαννίδη, οι οποίοι μαζί με τους ήδη γνώριμους Ν.Χρυσοχεράκη, Γ.Καλλέργη, Ο.Σκαρογιάννη, Κ.Καραβέλη, θα έχουν την ευθύνη των προπονήσεων και αγώνων για τα αγωνιστικά και μη τμήματα αγοριών και κοριτσιών.

  • Ο Δ.Γεωργογάλας ανέλαβε την προπόνηση των Εφήβων, ενώ η Κ.Τσιαντούκα τις Νεάνιδες.

  • Οι Β.Ζήσης, Α.Μακρυδάκης, Ν.Μανώλας δεν συνεργάζονται πλέον με το Σύλλογο. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους.

Συναντήσεις Γονέων με προπονητές - Οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους προπονητές των τμημάτων αναφορικά με την πρόοδο των παιδιών τους όποτε το επιθυμούν. Επίσης, κάθε τρίμηνο και σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, θα δίνεται η ευκαιρία στους γονείς να συζητούν με τους Συντονιστές-Προπονητές και την Επιτροπή Υποδομών/Ακαδημιών (Διοίκηση) για οτιδήποτε απασχολεί γενικότερα τον γονέα σε σχέση με το αθλητικό περιβάλλον και την εξοικείωση των παιδιών με αυτό.

Κανονισμός Λειτουργίας - Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τις επισημάνσεις που θεωρούμε σημαντικές για τη σωστή λειτουργία των Υποδομών/Ακαδημιών μας.

Ελπίζουμε στη στήριξη και συμπαράστασή σας, ούτως ώστε ο ΚΑΟ Μελισσίων να συνεχίσει να προσφέρει αυτό το τόσο σημαντικό έργο στα παιδιά μας.

Καλή σχολική και αθλητική χρονιά!

Η Επιτροπή Υποδομών/Ακαδημιών

Κώστας Αποστολίδης (6972 552800)
Δημήτρης Κωνσταντινίδης (6946 002360)
Γιάννης Χαντζόπουλος (6944 358245)
Δημήτρης Παπασωτηρίου (6977 251717)
Γιώργος Χαντζόπουλος (6944 911025)