Ο Βασίλης Καπόνης, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του ΚΑΟ Μελισσίων για την αθλητική περίοδο 2022-23, στο πλαίσιο της νέας προσέγγισης «Melissia 360 Basketball Hive»

Ο Βασίλης Καπόνης - Φυσιοθεραπευτής - ξεκίνησε ως αθλητής καλαθοσφαίρισης κατά την εφηβική ηλικία και παρέμεινε τελικά στον χώρο του αθλητισμού μέσω της Φυσιοθεραπείας, η οποία τον κέρδισε.

Είναι πτυχιούχος από το ΙΕΚ Φυσικοθεραπείας Ν. Αυγερινοπούλου, λαμβάνοντας εξειδίκευση στην αποκατάσταση κάθε είδους τραυματισμών, προ και μεταχειρουργικά.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στον αθλητικό χώρο το 1999 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα τη συνεργασία με πολλές αθλητικές ομάδες, όλων των επιπέδων και ηλικιών (καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, εθνικών και τοπικών κατηγοριών).

Ως Υπεύθυνος Φυσιοθεραπευτής στις αθλητικές ομάδες, έχει ως βασικό ρόλο τόσο την ενημέρωση/πρόληψη τραυματισμών και σωστή προετοιμασία των αθλητών κάθε ηλικίας και επιπέδου, όσο και την αντιμετώπιση/αποκατάσταση κάθε είδους προβλημάτων.

Συνεχίζει την εκπαίδευση και επαγγελματική εξειδίκευση, μέσω της παρακολούθησης ποικίλων επιστημονικών προγραμμάτων και σεμιναρίων στον τομέα την αθλητικής αποκατάστασης, των αθλητικών κακώσεων και της φυσιοθεραπείας/κινησιοθεραπείας, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με μεγάλο αριθμό εξεχόντων ιατρών ορθοπεδικών χειρούργων, οι οποίοι συμβάλλουν στην έγκαιρη διάγνωση και ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα και την ορθή αντιμετώπισή τους.