Ο ιατρός Νίκος Βέργαδος, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του ΚΑΟ Μελισσίων για την αθλητική περίοδο 2022-23, στο πλαίσιο της νέας προσέγγισης «Melissia 360 Basketball Hive».

Ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Νίκος Βέργαδος, έχει πραγματοποιήσει αξιόλογες σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών με τίτλο: "Η επίδραση της δημιουργίας οστικού πώρου σε οστικούς μεταβολικούς δείκτες διαβητικών ασθενών".

Κατέχει εξειδίκευση στη Μικροχειρουργική, τη Χειρουργική Αντιμετώπιση Παραμορφώσεων Άκρου Ποδός και την Αντιμετώπιση Αθλητικών Κακώσεων.

Ο ιατρός είναι ένθερμος υποστηρικτής της Ρομποτικής Ορθοπεδικής Χειρουργικής και διαθέτει πιστοποίηση στη Ρομποτική Αρθροπλαστική Γόνατος και Ισχίου με το σύστημα Μako της εταιρείας Stryker.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην Ορθοπεδική τραυματιολογία, προτείνει την κατάλληλη και εξατομικευμένη θεραπεία για το εκάστοτε πρόβλημα.

Το ερευνητικό του έργο δημοσιεύεται σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, διαθέτει συγγραφική δραστηριότητα, έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες επιστημονικές παρουσιάσεις σε ιατρικά συνέδρια έχοντας αποσπάσει βραβεία, είναι μέλος επιστημονικών συλλόγων/εταιρειών και συνεργάζεται αποκλειστικά με το Νοσοκομείο Υγεία από το 2007.