Σε ένα κατάμεστο από γονείς και νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των ομάδων του ΚΑΟ Μελισσίων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη γιορτή λήξης των προπονήσεων για τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης μεταξύ ομάδων των μικρών ηλικιών ΠΡΟΜΙΝΙ, ΑΜΑΖΟΝΩΝ, ΜΙΝΙ και ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ καθώς επίσης και η βράβευση των Ομάδων του Ομίλου που διακρίθηκαν στη χρονιά που πέρασε. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν η Ανδρική Ομάδα για την άνοδό της στην Α' ΕΣΚΑ, η Γυναικεία Ομάδα για το ντάμπλ (Κύπελλο ΕΣΚΑ και άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία), η ομάδα των Εφήβων για την πρόκριση της στην τελική Φάση της Β' Κατηγορίας, η ομάδα των Κορασίδων για την άνοδό της στην Α' Κατηγορία, η ομάδα των Παίδων για την πρόκριση της στη Δ' Φάση της Β' Κατηγορίας, τα Μίνι Κοριτσιών για την πρόκρισή τους στην Ημιτελική Φάση του Τουρνουά Μίνι της ΕΣΚΑ. Στη συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στις Ακαδημίες του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων για την περίοδο 2011-2012.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δ. Πεντέλης κ. Στεργίου-Καψάλης, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Γραφάκος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δ. Πεντέλης (ΟΠΑΘ) κ. Τόλιος, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κ. Αποστολάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μπούρας και κ. Σταυρόπουλος και ο Γραμματέας της ΕΣΚΑ κ. Αλεξόπουλος.

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του δεσμεύθηκε ότι θα εκσυγχρονιστούν και θα παραδοθούν προς χρήση, μέχρι το τέλος Αυγούστου, δύο ανοικτά γήπεδα μπάσκετ (στο Λύκειο Μελισσίων και στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων), δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να λυθεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα των προπονήσεων των τμημάτων υποδομών του ΚΑΟ Μελισσίων, να βελτιωθεί η ποιότητα παροχής των υπηρεσιών εκμάθησης μπάσκετ, αλλά και υποδοχής του ολοένα και αυξανόμενου αριθμού των νέων αθλητών που προσέρχονται στο Σύλλογο. Η ανακοίνωση του Δημάρχου έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το σύνολο των παρευρισκομένων.