Το ΔΣ του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων, μετά το πέρας της διαβούλευσης για την χρήση των αθλητικών χώρων του Δήμου μας για την περίοδο 2017-18 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τόσο τον πρόεδρο του ΟΠΑΘ κ. Παναγιώτη Μούστρη, όσο και τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού κ. Βασίλη Λάζο, διότι με προσωπικές τους ενέργειες τηρήθηκαν, εντέλει, όσα -μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας και κατανόησης- συμφωνήθηκαν κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Η φετινή διαβούλευση κατέδειξε ότι, η συνεργασία από όλες τις πλευρές, με γνώμονα την αθλητική ανάπτυξη της νεολαίας του Δήμου μας, μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει για όλους. Σε αυτή την κατεύθυνση ο ΚΑΟ Μελισσίων θα επικεντρωθεί ακόμα περισσότερο στην εξυπηρέτηση των αναγκών των 400 αθλητών και αθλητριών μας, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δημοτικές εγκαταστάσεις, την χρήση των οποίων η διοίκηση του Δήμου μας παραχωρεί προς χρήση του σωματείου μας, αναγνωρίζοντας έμπρακτα το έργο που προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία.

Με αυτή την ευκαιρία θέλουμε να τονίσουμε, για ακόμα μια φορά, πως ο ΚΑΟ Μελισσίων έχει ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο και σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε και του αθλητισμού γενικότερα και μέσω αυτού την προσφορά στην πόλη μας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα παραμείνουμε προσηλωμένοι άπαντες στον σύλλογο, στηρίζοντας όσους στηρίζουν την (αφιλοκερδή και εθελοντική) προσπάθειά μας.