Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι συνεχίζεται η συνεργασία με το εξειδικευμένο κέντρο αγγλικής γλώσσας BEST ENGLISH STUDIES, το οποίο είναι χορηγός της ομάδας μας από το 2010.

Σας παραθέτουμε την επιστολή, η οποία μοιράστηκε σε όλα τα τμήματα του ΚΑΟΜ.

………………………………………………………….
Αγαπητοί γονείς και αθλητές του ΚΑΟΜ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ,

ως συνεχείς χορηγοί του ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ από το 2010, σας καλωσορίζουμε από την πλευρά μας στις αθλητικές του εγκαταστάσεις και επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

a. Σε αποκλειστική συνεργασία με τον ΚΑΟΜ σας παρέχουμε ΕΚΠΤΩΣΗ 18% σε όλα τα προγράμματα – επίπεδα φοίτησης των Αγγλικών για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017.

b. Στις επιπλέον παροχές μας σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας και για όλα τα επίπεδα, είτε παιδικά, είτε ενηλίκων, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο οικονομικά τις οικογένειες που μας εμπιστεύονται στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε. Επίσης παρέχουμε NATIVE SPEAKERS, τάξεις με τα αρτιότερα εποπτικά μέσα (interactive whiteboards, internet access, PC LAB).

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια σας ενημερώνουμε ότι και στην φετινή εξεταστική περίοδο Μαΐου 2016, οι συμμετέχοντες σπουδαστές μας σε όλα τα διπλώματα (KET, PET, LOWER, PROFICIENCY) των Πανεπιστημίων CAMBRIDGE και MICHIGAN πέτυχαν το απόλυτο (100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ) και κατέκτησαν με την πρώτη προσπάθειά τους τα πτυχία τους.

Η παρούσα επικοινωνία μαζί σας αποτελεί πρόταση – πρόσκληση για να μας γνωρίσετε καλύτερα και να συζητήσουμε εκτενέστερα για το μέλλον των παιδιών σας σε ότι αφορά την Αγγλική γλώσσα.


Με εκτίμηση,

Δρ. Αντώνης Μούτσος
Διευθυντής Σπουδών