Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τα Μελίσσια θα αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία της ΕΣΚΑ. Με όπλο την εμπειρία από την περσινή σεζόν η ομάδα των βορείων προαστίων θα προσπαθήσει φέτος να διεκδικήσει μία θέση στα play-offs. Για 6η συνεχόμενη χρόνια στον πάγκο θα βρίσκεται ο Γιώργος Σουρμελής, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την νέα σεζόν αλλά και για το ρόστερ που έχει πολλές διαφορές σε σχέση με πέρσι.

Για την πορεία της προετοιμασίας

«Η προετοιμασία προχωράει κανονικά πάνω στο πλάνο που είχαμε βάλει. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχει μία σημαντική διαφορά, καθώς πλέον εκτός από τον άμεσο συνεργάτη μου, Δημήτρη Γεωργογάλα, στο προπονητικό team προστέθηκε και ο έμπειρος γυμναστής Κώστας Μασούρας, ο οποίος μας βοηθάει πολύ για να ανέβουν οι αθλητές μας επίπεδο. Είναι κάτι καινούριο για εμάς που ανεβάζει επίπεδο την προπόνηση. Από εκεί και πέρα έχουν προγραμματιστεί μία σειρά αρκετά ανταγωνιστικών φιλικών με ομάδες της κατηγορίας μας, αλλά και από πιο πάνω. Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι μέχρι τώρα οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση και ενέργεια στις προπονήσεις.»

Για το ρόστερ και πως στελεχώθηκε

«Η ομάδα έχει ανανεωθεί αρκετά. Ακολουθήσαμε την πάγια τακτική μας, που δεν είναι άλλη από το να στελεχώνουμε την ομάδα με κάποια έμπειρα παιδιά, όπως είναι οι Δημήτρης Ρώσης, Χρήστος Τσελεμπής και ο Νίκος Σιλιτζίρης. Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν κάποια νέα παιδιά, που πλέον έχοντας κάποιες παραστάσεις περιμένουμε περισσότερα από αυτά, ενώ παράλληλα επενδύσαμε αποκτώντας τους νεαρούς Νίκο Τιούκαλια, Νίκο Παπαβασιλείου και Δημήτρη Μαυροειδάκο, οι οποίοι έχουν το απαιτούμενο επίπεδο και ταλέντο για να μας βοηθήσουν.»

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ

«Σίγουρα πολύ πιο ανταγωνιστικό και πιο δύσκολο από το περσινό. Οι ομάδες που ανέβηκαν από την Β' ΕΣΚΑ έχουν ενισχυθεί πολύ και δείχνουν ότι θα έχουν πρωταγωνιστικές φιλοδοξίες. Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων σε θέματα δυναμικότητας. Αναμφίβολα θα είναι ένα πρωτάθλημα που δεν χωράει προβλέψεις.»

Για τους στόχους που θέτει

«Στόχος είναι να πάμε ένα βήμα πιο ψηλά από πέρσι. Αν πάμε στα play-offs θα είμαστε ικανοποιημένοι. Με κριτήριο την περσινή χρονιά, όπου παρότι αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες βασικών παικτών, καταφέραμε να τερματίσουμε στην 7η θέση με διαφορά 2 βαθμών από τα play-offs, πιστεύω ότι φέτος, αν δεν έχουμε παρόμοια προβλήματα κι έχοντας τον παράγοντα τύχη μαζί μας, μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τα play-offs. Σε αυτό θα μας βοηθήσει πολύ ότι πλέον έχουμε την εμπειρία της κατηγορίας.»



ΑΝΔΡΕΣ