Την αγωνιστική περίοδο 2007-08, η Νάντια Βελέντζα ήταν ήδη 7 χρόνια στην ομάδα ΦΟΤ Χαλανδρίου, τη λεγόμενη Τούφα που όλοι γνωρίζουμε! Παιδάκι 12 ετών, η Νάντια (κάτω δεξιά) ήταν συμπαίκτρια με την 19χρονη τότε Άννυ Κοιλιαρίδη (δεύτερη κάτω αριστερά).«Η Άννυ είναι η πρώτη αθλήτρια που θαύμασα, το παιδικό μου πρότυπο. Δεκατέσσερα χρόνια μετά ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, είμαστε συμπαίκτριες! Αυτό που θαυμάζω ακόμη σε εκείνη και που μπόρεσα να αντιληφθώ τώρα που βρίσκομαι στο γήπεδο μαζί της, είναι η προπονησιμότητά της. Η Άννυ αρνείται να χάσει, δεν χαρίζεται σε καμία, δεν «κλέβει». Ξέρει πότε να είναι σοβαρή και πότε να κάνει πλάκα. Το σημαντικότερο όμως είναι πως παρά το ταλέντο της, δεν έχει την παραμικρή, μα την παραμικρή, έπαρση!», ήταν τα λόγια της Νάντιας όταν αναφέρθηκε το όνομα Άννυ Κοιλιαρίδη.Κάπως έτσι ξεκίνησε η κουβέντα μας μαζί με τη Νάντια, η οποία συνεχίστηκε:

Ποιες οι διαφορές τοπικού με εθνική κατηγορία;
Η ειδοποιός διαφορά είναι η ταχύτητα. Υπάρχουν αθλήτριες που αγωνίζονται σε αυτό το επίπεδο λόγω της σωματοδομής τους (ταχύτητα, ύψος, δύναμη) και άλλες που διαβάζουν το παιχνίδι, είτε λόγω εμπειρίας, είτε λόγω αντίληψης. Οι προπονήσεις είναι καλύτερα δομημένες, πιο δυνατές και πιο ποιοτικές. Οι αθλήτριες έχουν σε πιο ψηλή προτεραιότητα τον ρόλο τους ως μέλη μίας ομάδας εθνικής κατηγορίας. Μία ακόμη διαφορά είναι πως υπάρχουν και αγώνες εκτός Αττικής, μία εμπειρία τελείως διαφορετική.

Παντελής Καλογερόπουλος
Προπονητής, φίλος, συνεργάτης. Από τους λίγους ανθρώπους που πραγματικά έχω εκτιμήσει στον χώρο του αθλητισμού! Εκτός από την ευκαιρία που μου έδωσε αγωνιστικά - και ευελπιστώ να το ανταποδώσω - είναι ένας προπονητής, αθλητής και φίλαθλος, με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το μπάσκετ με τον ίδιο τρόπο!

Έλενα Ανδρικόπουλου
Μετά την αποχώρηση της Θάλειας (Κανέλλου) από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, απέκτησα μια νέα φίλη, την Έλενα! Η Έλενα μου θυμίζει αρκετά εμένα σε μικρότερη ηλικία, ίσως για αυτό μου βγαίνει πηγαία να τη βοηθήσω και να την προστατέψω. Είναι ένα παιδί που δεν έχει ίχνος κακίας μέσα του, αλλά ταυτοχρόνως είναι και ώριμη για την ηλικία της (18χρ). Η «μικρή αδερφή» είναι ανερχόμενο αστέρι και θεωρώ πως σε αυτή την ομάδα θα αναδειχθεί όπως της αξίζει.

ΚΑΟ Μελισσίων
Γυρίζοντας 2-3 χρόνια πίσω, θυμάμαι τον εαυτό μου που ερχόμουν να δω αγώνες της Θάλειας (Κανέλλου) σκεπτόμενη πως αγωνίζεται σε μια πολύ καλή ομάδα! Όταν άκουγες Μελίσσια, ήξερες πως πρόκειται για μια νοικοκυρεμένη ομάδα της Α2, στην οποία πολλές αθλήτριες θα ήθελαν να βρίσκονται! Έναν χρόνο μετά και όντας πλέον μέλος αυτής της ομάδας, μπορώ να πω πως πλέον αισθάνομαι πολύ όμορφα και άνετα. Γνωρίζω πολύ καλά τους ανθρώπους της διοίκησης, τους προπονητές, τις συμπαίκτριες μου. Χαίρομαι που η ομάδα είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλά και για τις συνθήκες προπόνησης που μου προσφέρει, όπως και για το περιβάλλον που υπάρχει! Όπως η Άννυ είναι ένα πρότυπο για μένα, έτσι και τα Μελίσσια είναι ένα πρότυπο ομάδας για τις αθλήτριες!Γιάννης Χαντζόπουλος, Γενικός Αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΚΑΟ Μελισσίων: «Η Νάντια είναι ένα κορίτσι το οποίο δουλεύει πολύ και σκληρά για να πετύχει τους στόχους της. Είναι χαρά μας να βρίσκεται στην ομάδα ως αθλήτρια, αλλά και ως προπονήτρια σε τμήματα υποδομής του συλλόγου. Η προσπάθεια που καταβάλει είναι τεράστια και είναι θέμα χρόνου να αποδείξει, πρώτα στον εαυτό της, πως μπορεί να τα καταφέρει!»ΓΥΝΑΙΚΕΣ