Η Στεφανία, μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωφών της χώρας μας, βρίσκεται μπροστά σε ακόμα μία πρόκληση, καθώς το διάστημα από 16 έως και 23 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην Πεσκάρα της Ιταλίας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ Κωφών. Η εθνική μας ομάδα πηγαίνει ως κάτοχος του τίτλου για να διατηρήσει τα σκήπτρα που κατέκτησε στη Θεσσαλονίκη το 2016.

Διακρίσεις
2016 - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Θεσσαλονίκη, Ελλάδα) – 1η θέση
2017 - Ολυμπιακοί Αγώνες (Σαμψούντα, Τουρκία) – 1η θέση
2019 - Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Λούμπλιν, Πολωνία) – 1η θέση
2021 - Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Πεσκάρα, Ιταλία) - ?

Καλή επιτυχία στην ομάδα σε αυτή τη νέα πρόκληση!Η Στεφανία θα βρίσκεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στο ρόστερ της ομάδας των Μελισσίων. Στη μέχρι τώρα πορεία της με τα πορτοκαλί, έχει αγωνισθεί σε 45 αγώνες πετυχαίνοντας 266 πόντους (5,9 μ.ο.) και 60 τρίποντα. Το σημαντικό πλεονέκτημα της Στεφανίας, εκτός της αγωνιστικής της ποιότητας, είναι η προσέγγιση προς τις νέες ηλιακιακά αθλήτριες και το πόσο μεγάλη είναι η επιθυμία της να τους μεταδώσει γνώσεις και εμπειρίες. Η Στεφανία είναι πραγματικά ένα διαμάντι, το οποίο κοσμεί, όχι μόνο την ομάδα των Μελισσίων, αλλά ολόκληρο το γυναικείο μπάσκετ.

Λίγο πριν «πετάξει» για Πεσκάρα, καταφέραμε και της πήραμε δύο λόγια:

Γυναικείο μπάσκετ
Θα χαρακτήριζα το γυναικείο μπάσκετ ως φοίνικα, που με την έλευση της νέας διοίκησης της ΕΟΚ θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του!

Α2 Γυναικών
Αναδιάρθρωση… χθες!

Εθνική Κωφών
Το καλοκαιρινό μου όνειρο (για φέτος έγινε φθινοπωρινό!)Άννυ Κοιλιαρίδη
Σε εποχές που οι «σημαίες» έχουν εκλείψει, η Άννυ συνεχίζει να ανεμίζει περήφανη και δικαιωματικά στον ιστό της, σαν από τους τελευταίους που αντιπροσωπεύουν τη ρομαντικότητα στη σχέση του παίκτη με μια ομάδα.Άννα Χιώτη
Ο άνθρωπος που αφενός με κάνει να πρέπει να ξεπερνάω κάθε μέρα το όρια μου στην προπόνηση ώστε να την κερδίσω και αυτό με κάνει καλύτερη, και αφετέρου, ο άνθρωπος που κάθε Κυριακή στον αγώνα, μου κάνει τη ζωή ευκολότερη.Παντελής Καλογερόπουλος
Ο τελευταίος προπονητής που είχα δει τη φλόγα στα μάτια του για την προπονητική που βλέπω στον coach, ήταν ο Βασίλης Γεραγωτέλλης (και όλοι ξέρουμε που βρίσκεται τώρα). Μακάρι να μπορέσω να μείνω δίπλα του μόλις αποσυρθώ.

ΚΑΟ Μελισσίων
Ο ΚΑΟ Μελίσσιων αποτελεί το δεύτερο μου σπίτι, το μέρος που νιώθω ασφάλεια, που μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω χωρίς να με απασχολεί οτιδήποτε άλλο. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για την αγάπη, τη φροντίδα, την εμπιστοσύνη, αλλά και τον σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια

Γιάννης Χαντζόπουλος, Γενικός Αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΚΑΟ Μελισσίων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Στεφανία αποτελεί μέλος της αθλητικής μας οικογένειας τα τελευταία 4 χρόνια. Η συμβολή της στη διατήρηση της ηρεμίας στην ομάδα είναι εξαιρετικά σημαντική. Με την αλλαγή του μοντέλου μας, δεν θα μπορούσε παρά να είναι, μαζί με την Άννυ, ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια αυτού του εγχειρήματος. Επιθυμία όλων μας στον σύλλογο είναι να ολοκληρώσει την αγωνιστική της καριέρα στην ομάδα μας, όποτε η ίδια το θελήσει. Στεφανία, εκ μέρους όλων μας, σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία και με ένα μετάλλιο πίσω!»