Η πολυτιμότερη παίχτρια των τελικών αλλά και του κυπέλλου μιλάει αποκλειστικά στο weplayball.gr για την φετινή πορεία των Μελισσίων μέχρι την κατάκτηση του double, τον τίτλο της MVP και όχι μόνο!Tα Μελίσσια μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, έφτασαν στο double. Υπήρξε κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλες χρονιές στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας;

ΟΣ: Τα δύο τελευταία χρόνια φτάναμε πάντα στα play-offs. Φέτος η ομάδα στήθηκε από την αρχή έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα, την άνοδο στην A2!! Είχε τεθεί εξ' αρχής αυτός ο στόχος, ήρθαν παίχτριες με προσωπικότητα, γίναμε ομάδα, μια παρέα. Δουλέψαμε πολύ μέσα στο γήπεδο, κλείσαμε τα αυτιά μας σε όσα ακούγονταν από τους έξω, ακούγαμε μόνο τους προπονητές μας και στο τέλος δικαιωθήκαμε! Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με 7 νίκες, μετά ήρθε ο αγώνας με το Περιστέρι και στη συνέχεια με το ΜΕΛΑΣ. Χάσαμε και στα δύο και αυτό μας πείσμωσε και μας έκανε πιο δυνατές. Σκεφτήκαμε κάποια πράγματα, εντοπίσαμε τις αδυναμίες μας, δουλέψαμε πάνω σ' αυτές και η συνέχεια είναι γνωστή.

Πως σου φάνηκε το φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ;

ΟΣ: Το φετινό πρωτάθλημα ήταν αρκετά δυνατό και ανταγωνιστικό. Δεν υπήρχαν εύκολοι αγώνες και κάθε Κυριακή έπρεπε να ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε.

Στους τελικούς των play-offs έσπαγε πάντα η έδρα, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα έπαιρνε το ροζ. Παίζει τελικά ρόλο το πλεονέκτημα έδρας;

ΟΣ: Δεν είναι μόνο στους τελικούς που έσπαγε η έδρα. Και στο πρωτάθλημα με το Περιστέρι το ίδιο έγινε. Από την αρχή λοιπόν έγιναν 5 διπλά! Αυτό είναι λίγο πρωτόγνωρο και ίσως οφείλεται στο άγχος. Ειλικρινά δεν ξέρω. Το πλεονέκτημα έδρας για εμάς πάντως δεν έπαιξε ρόλο. Δε το σκεφτήκαμε στιγμή και δε μας επηρέασε όπως έδειξαν τα αποτελέσματα.

MVP στο κύπελλο και τώρα στον τελικό! Πολλοί είπαν ότι σου πάνε οι μεγάλοι αγώνες.

ΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα, τις ήθελα πολύ αυτές τις κούπες. Τόσο του κυπέλλου, αλλά πιο πολύ του πρωταθλήματος!! Ο τίτλος του MVP για μένα δεν έχει καμία σημασία και ανήκει ολοκληρωτικά σε όλες τις κοπέλες

Στην απονομή είχες δίπλα σου Κασίμη και Καραβέλη.

ΟΣ: Θα μπορούσα να καλέσω όλη την ομάδα δίπλα μου να σηκώσουμε το κύπελλο, αλλά με την Κασίμη και την Καραβέλη είμαστε στην ομάδα 7 χρόνια μαζί! Έχουμε περάσει πολλές όμορφες και άσχημες στιγμές μαζί. Και εκτός αυτού η Καραβέλη είναι από τις ακαδημίες στην ομάδα και πρόσφατα έχασε τη μητέρα της. Παρόλα αυτά ήταν από την αρχή δίπλα μας, τόσο η ίδια, όσο και ολόκληρη η οικογένεια της. Θα ήθελα λοιπόν να τους αφιερώσω το πρωτάθλημα. Σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για εκείνους, ήταν κοντά μας και μας έδιναν δύναμη. Τους ευχαριστούμε!

Και τώρα ξεκούραση και μετά Α2;

ΟΣ: Τώρα έχει πανηγυρισμούς και διασκέδαση παρέα με τις κούπες και μετά ξεκούραση και έτοιμες για Α2!! Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει η ομάδα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και εύχομαι μια καλή πορεία!

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Έγιναν όμορφοι τελικοί και κρίθηκαν όλοι στη λεπτομέρεια, σε μια βολή, σε ένα χαμένο rebound, σε μια λάθος πάσα. Αυτό είναι το μπάσκετ!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο μας και ήταν πάντα εκεί και τη διοίκηση που μας στήριζε και ήταν πάντα δίπλα μας!

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!ΓΥΝΑΙΚΕΣ