Ο πρώτος στόχος για την ομάδα των Μελισσίων έγινε πραγματικότητα και όπως αναφέρει η Ντίνα Καβαλλάρη αυτό που προέχει τώρα είναι η αναμέτρηση εναντίον του ΜΕΛΑΣ και μετά η άνοδος.Η 33χρονη γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ για την κατάκτηση του Κυπέλλου την περασμένη Παρασκευή (24/02), για το ματς-κλειδί με τον ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθέριος, αλλά και για τον μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Κατακτήσατε το Κύπελλο και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση κόντρα στου Ζωγράφου (63-31). Το περίμενες πως θα ήταν τόσο εύκολος ο τελικός;

NτK: Όχι, δεν το περίμενα. Ο Ζωγράφου έχει μια καλή και αξιόμαχη ομάδα και ίσως η τελική διαφορά να δημιουργήθηκε επειδή μας φοβήθηκαν. Ήταν πολύ άστοχες, εμείς σε φόρμα και έτσι ήρθε τελικά μια εύκολη νίκη.

Επόμενος στόχος για την ομάδα σου;

NτK: Η ομάδα δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να ανέβει κατηγορία. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Εντάξει, το Κύπελλο σίγουρα το θέλαμε, το χαρήκαμε, αλλά ο μεγάλος μας στόχος είναι η άνοδος.

Μετά το «διπλό» στο Περιστέρι, θεωρείς πως φτάσατε ακόμη πιο κοντά στον στόχο;

NτK: Ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα για εμάς αυτή η νίκη. Θέλαμε μόνο το "διπλό" στο Περιστέρι γιατί μετά εάν μέναμε πίσω με 2-0, τότε θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα στα play-off. Αλλά πρώτα θα πρέπει να κερδίσουμε και το ματς με τον ΜΕΛΑΣ γιατί έχουμε χάσει στον πρώτο γύρο και θέλουμε και εκεί να κάνουμε το 1-1 γιατί όπως όλα δείχνουν θα αντιμετωπίσουμε τον ΜΕΛΑΣ στα play-off. Αυτό προέχει για εμάς αυτή τη στιγμή και μετά η άνοδος.

Η διεξαγωγή των play-off, θεωρείς πως έκανε το πρωτάθλημα πιο συναρπαστικό;

NτK: Σίγουρα. Πλέον, οι ομάδες έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και να διορθώσουν κάποιο λάθος της κανονικής περιόδου. Είναι και θέμα τύχης τα play-off, αλλά φυσικά μετράει η έδρα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε τον ΜΕΛΑΣ για να γίνει και εκεί το 1-1, οπότε μετά δύσκολο θα αλλάξει κάτι στην τετράδα. Αν και εκεί θα έχουμε δύσκολο έργο.

Αυτή είναι η πρώτη σου χρονιά στα Μελίσσια. Έχεις βρει στην ομάδα όσα περίμενες και ήθελες;

NτK: Τα Μελίσσια είναι πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο, υπάρχει μεγάλη οργάνωση, από όλες τις απόψεις και με τα κορίτσια είμαστε μια παρέα. Παρόλο που έχουν γίνει πολλές μεταγραφές, υπάρχει χημεία και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι είμαστε παρέα και εκτός παρκέ. Έχουμε δυνατό προπονητικό τιμ και διοίκηση που είναι κοντά μας. Δεν έχουμε προβλήματα και σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλες τις ομάδες και για το γυναικείο, αλλά και για το ανδρικό, δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο γι’ αυτό. Και είμαστε πολύ χαρούμενες που η διοίκηση έχει λύσει όλα μας τα προβλήματαΓΥΝΑΙΚΕΣ