Τώρα που πήραν φόρα, ποιός τις σταματάει! Πόπη Ζακυνθινού και Δήμητρα Μοίρα, ζαλισμένες από το νέκταρ της μεγάλης επιτυχίας τους, της κατάκτησης του κυπέλλου ΕΣΚΑ από τα Μελίσσια, δεν σταμάτησαν στιγμή να δηλώνουν στο superbasket.gr ότι «τώρα πάμε και για το πρωτάθλημα».Πανευτυχείς για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΚΑ οι... μελισσούλες Πόπη Ζακυνθινού και Δήμητρα Μοίρα μίλησαν στο superbasket.gr για την μεγάλη επιτυχία των Μελισσίων, το φίλτρο της μέχρι τώρα άκρως επιτυχημένης πορείας τους, αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας, η οποία έχει στο πρόγραμμα πρωτάθλημα και άνοδο!

ΠΟΠΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ

«Προσπαθήσαμε με όλη μας την ψυχή για να φτάσουμε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Παρουσιάσαμε εξαιρετικό πρόσωπο, πήραμε από την αρχή το προβάδισμα και καταφέραμε όχι μόνο να το κρατήσουμε, αλλά και να το διευρύνουμε, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ζωγράφου.

Όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε ολοένα και πιο δεμένη ομάδα, βελτιωνόμαστε και προσπαθούμε πάντα να πιάνουμε το 100% του εαυτού μας. Η επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου ήρθε έπειτα από πολύ μεγάλη προσπάθεια και μπόλικη δουλειά. Μέσα από τους τόνους ιδρώτα που έχουμε αφήσει πάνω στο παρκέ θεωρώ ότι φέρνουμε τα αποτελέσματα που επιδιώκουμε και αυτό είναι το θετικό, ότι επιβραβεύεται η δουλειά μας.

Τα Μελίσσια διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, το καλοκαίρι ενισχύθηκαν και με κάποιες μεταγραφές, ωστόσο στην αρχή δεν είχαμε βρεθεί ακόμη ως ομάδα και προσπαθούσαμε να δεθούμε. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, η δουλειά αποδίδει καρπούς. Για εμένα είναι μία νέα αρχή εδώ στα Μελίσσια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από κάθε άποψη. Και τα κορίτσια από το καλοκαίρι που έγινα μέλος της ομάδας με αγκάλιασαν, ήταν όλες τους πολύ ζεστές και με βοήθησαν πάρα πολύ ώστε να εγκλιματιστώ γρήγορα στην ομάδα. Έχουμε απίστευτη σχέση μεταξύ μας. Μέρα με τη μέρα βρισκόμαστε ακόμη καλύτερα στο παρκέ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φέρνουμε και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η πορεία μας είναι ανοδική και ελπίζουμε να συνεχίσουμε κατ' αυτό τον τρόπο, προκειμένου να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που είναι η άνοδος!»

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΙΡΑ

«Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία. Είμαστε αφάνταστα χαρούμενες που καταφέραμε να σηκώσουμε το κύπελλο. Το αξίζαμε πέρα για πέρα. Κοπιάσαμε πολύ, το θέλαμε υπερβολικά - φάνηκε άλλωστε - και γενικά όλη η δουλειά που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς έχει αρχίσει να αποδίδει μέσα στο γήπεδο και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενες, διότι νιώθουμε δικαιωμένες. Τώρα όμως πάμε γι' άλλα! Για τον επόμενο στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα!

Είμαστε εντός στόχων, πήραμε ήδη το κύπελλο και στο πρωτάθλημα τα πηγαίνουμε περίφημα πλέον. Ήρθαν 2-3 άτυχα αποτελέσματα, αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά, καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και συνεχίζουμε ακάθεκτες για το σημαντικότερο όλων, το πρωτάθλημα!

Και όσο για το μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε... Είμαι πεπεισμένη ότι φέτος τα Μελίσσια είναι ικανά να πάρουν το πρωτάθλημα και να ανέβουν κατηγορία. Αυτός είναι πλέον ο ξεκάθαρος στόχος μας και έχουμε και τις ικανότητες να τον πετύχουμε. Πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας και ελπίζουμε να συμβεί! Φυσικά, αυτό προϋποθέτει συνέχεια στη σκληρή δουλειά και προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους!»ΓΥΝΑΙΚΕΣ