Μελίσσια και Ζωγράφου κοντράρονται με φόντο την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ Γυναικών στον τελικό που θα γίνει την Παρασκευή 24/02. Η Στέλλα Σολωμού μίλησε στο superbasket.gr και τόνισε πως ο τίτλος του φαβορί αποδεικνύεται με πράξεις μέσα στο παρκέ.Η παίκτρια των Μελισσίων μας μίλησε για την πορεία μέχρι τον Τελικό, τον τρόπο με τον οποίο ο τίτλος θα καταλήξει στην ομάδα της και ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο.

SB: Σε όλη την πορεία προς τον τελικό, σε ποιο αγώνα αισθάνθηκες σίγουρη ότι μπορείτε να φτάσετε μέχρι το τέλος;

ΣΣ: Μόλις περάσαμε και επικρατήσαμε του ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθέριος (59-42) που ήταν και το πιο δύσκολο παιχνίδι, και μετά την ήττα του Περιστερίου από τον Θρίαμβο (47-41) ένιωσα ότι μπορούμε να πάμε στον Τελικό, γιατί το Περιστέρι λόγω ποιότητας και ρόστερ θα ήταν ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά αποκλείστηκε. Μετά από αυτό το σημείο και ανάλογα με τις κληρώσεις των αντιπάλων μας, σκέφτηκα ότι ο στόχος να φτάσουμε στον τελικό γίνεται όλο και πιο εφικτός.

SB: Στον αγώνα του πρωταθλήματος είχατε νικήσει (67-45), θεωρείς ότι αυτό σας δίνει ένα ατού, τουλάχιστον ψυχολογικό;

ΣΣ: Δεν θεωρώ ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι και δεν θα είναι ίδιο με εκείνο του πρωταθλήματος. Ο αντίπαλός μας δεν είναι εύκολος. Πρέπει να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι μπορούμε και να κάνουμε την προσπάθειά μας.

SB: Ποιες είναι οι σκέψεις σου πριν το μεγάλο τελικό; Πώς προετοιμάζεσαι;

ΣΣ: Με σκληρή δουλειά και προπόνηση και εγώ και οι συμπαίκτριές μου. Τα όσα κάνουμε στην προπόνηση θα φανούν μέσα στο παιχνίδι μας και με την καθοδήγηση των προπονητών μας θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

SB: Δέχεσαι τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου;

ΣΣ: Κάποιες πιθανότητες περισσότερες από την ομάδα του Ζωγράφου έχουμε, αλλά μικρές. Αλλά πρέπει με πράξεις και όχι με λόγια να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο.

SB: Τι εύχεσαι για τον τελικό;

ΣΣ: Να γίνει ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο να κερδίσει ο καλύτερος και να το ευχαριστηθούμε. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Το γυναικείο μπάσκετ δεν είναι ανεπτυγμένο ούτε επαγγελματικό αλλά ερασιτεχνικό αλλά και εμείς οι παίκτριες θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα.

Ο Τελικός Κυπέλλου ΕΣΚΑ Γυναικών ανάμεσα στα Μελίσσια και του Ζωγράφου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24/02 στις 21:00 στο κλειστό του ΓέρακαΓΥΝΑΙΚΕΣ