Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου για την ομάδα μας, περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν και την πορεία των τμημάτων στη συνέχεια. Το Σαββατοκύριακο χαρακτηρίζεται από τις τέσσερις μονομαχίες της ομάδας μας με την ομάδα της ΦΕΑ σε παίδες, εφήβους, κορασίδες και γυναίκες. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν δύο Σαββατοκύριακα με αντίπαλο τότε την ομάδα του Προμηθέα με απολογισμό τριών νικών (παίδες, έφηβοι, νεανίδες) και μίας ήττας (άνδρες).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - Σάββατο 8/2 και ώρα 16:30 ΦΕΑ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Δύο εκτός έδρας νίκες θέλει ακόμα η ομάδα των κορασίδων μας για να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο και να πάρει την πρόκριση στο final-four. Η μία θα πρέπει να είναι επί της ΦΕΑ, την οποία και είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με 40-17.

ΕΦΗΒΟΙ - Σάββατο 8/2 και ώρα 19:00 ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΦΕΑ
«Ο θάνατός σου η ζωή μου» είναι ο αγώνας του εφηβικού μας τμήματος με αντίπαλο τη ΦΕΑ στο Κλειστό των Μελισσίων. Με νίκη η ομάδα μας κατακτά, εκτός απροόπτου, την πρώτη θέση του ομίλου και στη β’ φάση θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Με ήττα όμως οι πιθανότητες για πρόκριση (κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων) θα είναι ελάχιστες. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 53-48.

ΠΑΙΔΕΣ - Σάββατο 8/2 και ώρα 18:30 ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΦΕΑ
Άλλο ένα βήμα προς τη β’ φάση θέλει να κάνει η παιδική μας ομάδα που αντιμετωπίζει τη ΦΕΑ σε εντός έδρας αγώνα. Η πρόκριση είναι δεδομένη και το μόνο ζητούμενο είναι η πρωτιά και το πλεονέκτημα της έδρας. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 48-31.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ - Κυριακή 9/2 και ώρα 12:00 ΦΕΑ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 55-54.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ - Κυριακή 9/2 και ώρα 19:30 ΠΕΥΚΗ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε επικρατήσει με 60-45.

ΑΝΔΡΕΣ - Δευτέρα 10/2 και ώρα 21:30 ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Με νίκη η ανδρική μας ομάδα στη Ραφήνα επί του Αργοναύτη Τριγλίας, παίρνει βαθιά ανάσα και ψυχολογική ένεση για τη συνέχεια. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου για την ομάδα μας ήταν 77-64.

Οι αγώνες για τα τουρνουά στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες μας, συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον ως εξής:

ΠΡΟΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - Σάββατο 8/2 και ώρα 12:00 ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΓΑΛΑΤΣΙ (Νέο Κλειστό)
ΠΡΟΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ - Σάββατο 8/2 και ώρα 13:00 ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ (Λύκειο)
ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ - Κυριακή 9/2 και ώρα 14:00 ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΡΟΔΟΠΟΛΗ (Νέο Κλειστό)
ΜΙΝΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - Κυριακή 9/2 και ώρα 16:00 ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ (Νέο Κλειστό)
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002 - Κυριακή 9/2 και ώρα 17:30 ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λύκειο)

Καλή επιτυχία σε όλα μας τα τμήματα!