Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων (ΚΑΟΜ) δίνει για 2η χρονιά τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές και αθλήτριές του να ζήσουν ένα αθλητικό camp στην κατασκήνωση SPORTSCAMP στο Λουτράκι Κορινθίας (1 ώρα από τα Μελίσσια) το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας (20/2-23/2).

Αθλητικό πρόγραμμα

Το γκρουπ των αθλητών θα ακολουθήσει ειδικό αθλητικό πρόγραμμα επιμελημένο από τον Επικεφαλής Προπονητή Ακαδημιών του Ομίλου Γιώργο Καλαϊτζή μας με έμφαση στο μπάσκετ και την προπονήτρια Ακαδημιών και Αρχηγό της Γυναικείας Ομάδας του ΚΑΟ Μελισσίων Όλγα Σκαρογιάννη.
Το αθλητικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πρωινές και απογευματινές προπονήσεις με έμφαση στο μπάσκετ, αγώνες μεταξύ των παιδιών, αγώνας –έκπληξη με τοπική ομάδα, Yoga sessions για μικρούς αθλητές και αθλήτριες με την Αριάδνη Οικονομίδη, ενώ θα συμμετέχει και γυμναστής που θα κάνει ειδικές ασκήσεις γυμναστικής στα παιδιά.

Συμμετοχή-Διαμονή

Μπορούν να συμμετέχουν από 25 έως 30 Κορίτσια (γεν. 2000 έως και 2004) και Αγόρια (γεν. 2001 έως και 2004), με all inclusive κόστος συμμετοχής €160, με σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον χρόνο προεγγραφής του κάθε παιδιού και προτεραιότητα στους αθλητές και αθλήτριες του ΚΑΟ Μελισσίων. Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα και η επιστροφή το απόγευμα της Δευτέρας.

Η διαμονή θα γίνει σε 6-8κλινα δωμάτια για τους αθλητές (με παροχή κλινοσκεπασμάτων). Το αθλητικό κέντρο διαθέτει 55 σύγχρονους κλιματιζόμενους κοιτώνες με εσωτερικό WC και ντους με ζεστό νερό, χωρητικότητας από 1– 16 άτομα. Για τη διατροφή διαθέτει στις εγκαταστάσεις εστιατόριο με εξοπλισμένη κουζίνα 650 τμ., το οποίο προσφέρει πλήρες αθλητικό μενού σε μπουφέ παρασκευασμένο με αγνά υλικά και σπιτική φροντίδα. Τα παιδιά θα έχουν πλήρη διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο) σε μπουφέ (χωρίς αναψυκτικά) με πρώτο γεύμα δείπνο την Παρασκευή και τελευταίο μεσημεριανό την Κ. Δευτέρα.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας μέχρι την Κυριακή, 15/02/2014, στα τηλέφωνα των υπευθύνων, στο Fax 210-3405167 και στο info@melissiabc.gr (προϋπόθεση η προκαταβολή του κόστους συμμετοχής).

Υπεύθυνος από το ΔΣ ΚΑΟ Μελισσίων: Γιάννης Χαντζόπουλος (6944 358245)

Η Επιτροπή Υποδομών/Ακαδημιών

Σημείωση: Αν θέλετε να δείτε τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις αγωνιστικών προδιαγραφών του SPORTSCAMP επισκεφτείτε το site www.sportcamp.gr στο Ιντερνετ.

Οι αθλητικοί χώροι έχουν λειτουργήσει ως κέντρο προ-Ολυμπιακής προετοιμασίας το 2004 και συμπεριλαμβάνουν:
• Κλειστό γήπεδο μπάσκετ/βόλεϊ/χάντμπολ με παρκέ 900 τμ.
• Γήπεδα ποδοσφαίρου 11x11, 8Χ8, 7Χ7 & 5Χ5 με τάπητα 4ης γενιάς
• Κλειστή κλιματιζόμενη προπονητική αίθουσα πολλαπλών χρήσεων 550 τμ.
• Γυμναστήριο 500 τμ. (ελεύθερα βάρη & μηχανήματα γυμναστικής)
• Θερμαινόμενη πισίνα 25 Χ 12.5μ. έξι διαδρομών & πισίνα εκμάθησης (Μάιο – Σεπτέμβριο)
• 3 γήπεδα Τένις (επιφάνεια Quick)
• 3 εξωτερικά γήπεδα Μπάσκετ
• 6 γήπεδα Βeach volley
• Γήπεδο Squash
• Γήπεδο φυσικού χόρτου και δασικές διαδρομές για τρέξιμο
• Πίστα Ποδηλασίας Βουνού