O Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές και αθλήτριές του να συνεχίσουν την προπόνησή τους και την περίοδο των Χριστουγέννων στο πλαίσιο ενός Camp. Πιο συγκεκριμένα, την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων, ένα γκρουπ αθλητών του Ομίλου μας, αλλά και άλλων γνωστών ή φίλων τους που επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να παρακολουθήσουν στους χώρους του Κλειστού Μελισσίων:

Eιδικό αθλητικό πρόγραμμα με έμφαση στο μπάσκετ
Το πρόγραμμα είναι επιμελημένο από τον Γιώργο Καλαϊτζή, Επικεφαλής Προπονητή Ακαδημιών του Ομίλου μας. Μαζί του θα είναι και ο Φάνης Αποστολάκης, προπονητής της Ανδρικής μας Ομάδας.

Yoga για παιδιά και εφήβους
Η yoga, σαν ολιστική μορφή άσκησης, έχει και στις μικρότερες ηλικίες σημαντικά οφέλη, όπως ευλυγισία, δύναμη, σωστή στάση σώματος, συγκέντρωση, μείωση άγχους, ευεξία, τόνωση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης μέσα από ειδικές ασκήσεις, γιαυτό και τα παιδιά την αναζητούν. Μάλιστα, παρατηρείται, παιδιά που κάνουν yoga να ανταπεξέρχονται καλύτερα σε άλλα αθλήματα γιαυτό και υπάρχει ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια. Η υπεύθυνη της ομάδας Άννα Ζώρζου καθώς και οι συνεργάτιδές της Αριάδνη Οικονομίδη και Βάλια Γιατζάκη, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και εξειδικευμένες kids yoga instructors, θα συνοδεύσουν τα παιδιά σ'αυτήν την καινούρια εμπειρία.

Άθληση - εκγύμναση
Εκτός από την τεχνική κατάρτιση οι άριστες αθλητικές επιδόσεις είναι σήμερα απαραίτητες για παίκτες του μπάσκετ υψηλού επιπέδου, δηλαδή το επίπεδό τους σε ταχύτητα, δύναμη, αντοχή, αλτικότητα. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας των γυμναστών που θα είναι παρόντες στο Melissia Christmas Basketball Camp. Ο υπεύθυνος της ομάδας εκγύμνασης Σταμάτης Λένης και οι συνεργάτες του Δημήτρης Διαμαντάρας και Στέφανος Κουφίδης θα δώσουν τις κατευθύνσεις στην εκγύμναση των παιδιών με στόχο την βελτίωση των αθλητικών τους επιδόσεων.

Ειδικότερα στοιχεία του Προγράμματος:

1. Ηλικίες Συμμετοχής (έτος γέννησης): Αγόρια & Κορίτσια (έτος γεν. 2001 έως και 2006)
2. Αριθμός Συμμετεχόντων: Min 20 παιδιά, Max 50 παιδιά (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον χρόνο προεγγραφής του κάθε παιδιού και με προτεραιότητα α) σε όσους συμμετέχουν και τις 5 μέρες β) στους αθλητές και αθλήτριες του ΚΑΟ Μελισσίων)
3. Διάρκεια: Σάββατο 27/12 έως και Τετάρτη 31/12
4. Κόστος Συμμετοχής: €70 (€50 για κάθε αθλητή/τρια του ΚΑΟ Μελισσίων - έκτπωση €20)
5. Προθεσμία Δήλωσης Συμμετοχής: Κυριακή, 21/12/2014, με την προϋπόθεση προκαταβολής του κόστους συμμετοχής
6. Υπεύθυνος από το ΔΣ ΚΑΟ Μελισσίων: Γιάννης Χαντζόπουλος (τηλ. 6944358245)

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση. Σας καλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα των υπευθύνων, στο fax 2103405167 και στο info@melissiabc.gr.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Επιτροπή Υποδομών/Ακαδημιών

Κώστας Αποστολίδης 6972552800
Γιάννης Χαντζόπουλος 6944358245
Γιώργος Χαντζόπουλος 6944911025
Δημήτρης Παπασωτηρίου 6977251717
Κωνσταντίνα Κλητοράκη 6944592422