Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και την οικονομική και κοινωνική κρίση που επικρατεί στην χώρα μας, κρατάει και φέτος χαμηλή την τιμή της κάρτας διαρκείας. Καλούμε όλους τους φίλους, να σταθούν δίπλα στις ομάδες μας, στηρίζοντας τηn μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος για μεγαλύτερα βήματα ανάπτυξης.

Η «Κάρτα Διαρκείας Melissia Basketball Club» διατίθεται για την αγωνιστική περίοδο 2014-15, προσφέροντας πλήθος παροχών και προνομίων στους κατόχους της όπως:

- ελεύθερη είσοδο για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ (13 αγώνες) και στους αγώνες Κυπέλλου και στα Play-offs για την περίοδο 2014-15

- ελεύθερη είσοδο για όλους τους εντός έδρας αγώνες της γυναικείας ομάδας στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας (11 αγώνες) και στους αγώνες Κυπέλλου για την περίοδο 2014-15

- δωρεάν συμμετοχή στο club των παλαιμάχων με μοναδικά προνόμια και χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων

- ενημέρωση μέσω newsletter για τις δραστηριότητες του Συλλόγου

- δυνατότητα δωρεάν εγγραφής ως μέλος στον Σύλλογο

Η τιμή διάθεσης της κάρτας ορίζεται στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ. Ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για ανέργους και οικογένειες. Η είσοδος στους αγώνες για όλους τους νέους και νέες κάτω των 18 ετών θα είναι δωρεάν.

Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας, να ενταχθεί στην μεγάλη οικογένεια των Φίλων μας, και να γεμίσει το Κλειστό Γυμναστήριο, βοηθώντας τους αθλητές και τις αθλήτριες να έχουν μία καλή αγωνιστική σεζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.melissiabc.gr) ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6944 358245 και 6944 911025.