Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων, για 4η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει καλοκαιρινό Camp, για να δώσει τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές μας να περάσουν τις πρώτες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών ευχάριστα και δημιουργικά.

Το «4o Melissia Basketball Summer Camp 2013», θα διεξαχθεί φέτος στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λυκείου Μελισσίων (Πόντου 5) σε μία μόνο Περίοδο, από 17 έως 28 Ιουνίου. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 8 έως 13 ετών (έτος γέννησης 2000 έως 2005). Το πρόγραμμα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, ώστε να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ατομική τους τεχνική, να συμμετέχουν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς, και να παρακολουθήσουν video διδακτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Θα υπάρχει και η επιλογή - για όσα παιδιά το επιθυμούν - να επισκεφτούν κάποιες φορές, κατά τη διάρκεια του Camp, το γειτονικό Δημοτικό Κολυμβητήριο, όπου (υπό την επίβλεψη των προπονητών κολύμβησης του Δήμου) θα διασκεδάσουν κολυμπώντας.

Οι προπονητές του Camp θα είναι η κ. Όλγα Σκαρογιάννη και ο κ. Νίκος Μανώλας.

Στις παροχές του Camp περιλαμβάνονται καθημερινά: σάντουιτς, χυμός, μπάρα δημητριακών, εμφιαλωμένο νερό και φρούτο, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί μπλουζάκι του Συλλόγου και δίπλωμα παρακολούθησης. Οι νικητές των διαγωνισμών θα βραβευτούν με μετάλλια. Το πρόγραμμα θα ξεκινάει καθημερινά από τις 09:00 και θα ολοκληρώνεται στις 14:00, ενώ όσοι γονείς το επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν τα παιδιά τους από τις 08:00 και να τα παραλαμβάνουν ως τις 16:00 χωρίς επιπρόσθετη χρέωση. Το περιβάλλον είναι ασφαλές για τα παιδιά.

Τέλος, έχουμε φροντίσει ιδιαίτερα το κόστος συμμετοχής στο Camp, ώστε να μπορεί ο καθένας να ανταποκριθεί. Το κόστος συμμετοχής για ένα παιδί είναι 120 ευρώ , ενώ για τα αδέλφια υπάρχει έκπτωση 33%.

Απαραίτητη είναι η προεγγραφή συμμετοχής έως την Κυριακή 9 Ιουνίου, με καταβολή μέρους του κόστους συμμετοχής, λόγω του περιορισμένου αριθμού των συμμετεχόντων παιδιών (30 παιδιά).

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

6984 337933 (Τζιαμπάζης Βαγγέλης)
6977 251717 (Παπασωτηρίου Δημήτρης)
6946 002360 (Κωνσταντινίδης Δημήτρης)

Καλό καλοκαίρι με πολύ χαρά, διασκέδαση και μπάσκετ!