Βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον αρχηγό της ομάδας μας Γιώργο Κοντό. Ο Γιώργος (21 ετών, 207εκ), γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ των Μελισσίων, θα βρίσκεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στη σύνθεση της ανδρικής ομάδας. Κατά τις περιόδους 2018-19 και 2019-20, αγωνίστηκε με υποσχετική στην ομάδα του Δούκα.

Ο Γιώργος ένα παιδί με εξαιρετικό ήθος και χαρακτήρα, είναι ένα παράδειγμα για όλους τους αθλητές του συλλόγου, που δείχνει πως με προσπάθεια, προσήλωση και επιμονή, μπορείς να πετύχεις την ανάπτυξη, βελτίωση, διάκριση μέσα από την ομάδα που ξεκίνησες τα πρώτα σου βήματα στο άθλημα. Αν και μικρός σε ηλικία, κατάφερε να είναι ο στυλοβάτης της ομάδας και να έχει κερδίσει με το σπαθί του για μία ακόμα χρονιά τη θέση του αρχηγού σε αυτήν.

Γιώργος Κοντός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και του χρόνου στον Οργανισμό των Μελισσίων. Ευχαριστώ προπονητές και διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε πάνω σε αυτό που χτίσαμε την περσινή χρονιά και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω απ' όλα.»ΑΝΔΡΕΣ