Άνεση σε άλλο επίπεδο και προηγμένη απολύμανση με το OPTI-FREE® PureMoist®
Οι φακοί επαφής, σας βοηθούν να δείτε τον κόσμο πιο καθαρά. Ο καθένας θέλει να φοράει τους φακούς επαφής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μερικές φορές μπορεί να παρουσιάσει δυσανεξία ή ξηρότητα.
Το OPTI-FREE® PureMoist® σας βοηθάει να απολαμβάνετε την χρήση των φακών επαφής σας, καθώς διατηρείτε την υγεία των ματιών σας.
Ο καθαρισμός και η απολύμανση των φακών επαφής είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την διασφάλιση της καλής οφθαλμικής υγείας. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα της απολύμανσης δεν είναι η ίδια για όλα τα υγρά καθαρισμού φακών επαφής. Το OPTI-FREE® PureMoist® έχει ανταποκριθεί στα πιο αυστηρά τεστ στην κατηγορία του. Αυτός είναι ο λόγος που το OPTI-FREE® PureMoist® είναι το πιο διαδεδομένο προϊόν φροντίδας φακών επαφής στην Ευρώπη και το καλύτερο στην κατηγορία του, αυξάνοντας την άνεσή σας και κρατώντας τους φακούς επαφής σας ενυδατωμένους από το πρωί ως το βράδυ.
Για άνεση σε άλλο επίπεδο δοκιμάστε τους ΝΕΟΥΣ AIR OPTIX® plus HydraGlyde® διαθέσιμοι για διόρθωση της μυωπίας και υπερμετρωπίας, του αστιγματισμού και της πρεσβυωπίας. Ανεξάρτητα από τους φακούς επαφής που φοράτε ήδη, με τους AIR OPTIX® plus HydraGlyde® θα αποζημιωθείτε με μια έκρηξη ενυδάτωσης.
Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης, ανακοινώνουμε ότι προχωρούμε σε μια σημαντική Χορηγία προς τον ΚΑΟ Μελισσίων και την Ομάδα Γυναικών, στηρίζοντας έμπρακτα το σημαντικό αθλητικό έργο που επιτελεί, καθώς και την προσπάθεια της ομάδας που για πρώτη φορά αγωνίζεται στην Α1 Εθνική Κατηγορία!

Ευχόμαστε τα καλύτερα στις ομάδες Συλλόγου και να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους!

Βρείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα στο http://www.airoptix.gr/
Τα προϊόντα της Alcon διανέμονται στην Ελλάδα από την ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ INTERNATIONAL A.E.B.E | Ασκληπιού 13, 14568, Κρυονέρι, Αθήνα, τηλ. 2103500800ΓΥΝΑΙΚΕΣ