Τα φροντιστήρια "νέο" αποτελούν τον μεγαλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στην Αττική και την περιφέρεια, με 50 χρόνια ιστορίας.
Η παροχή των υπηρεσιών μας είναι προσαρμοσμένη σε ένα σύστημα ποιότητας που δεν επιτρέπει οποιαδήποτε απόκλιση, επιβεβαίωση του οποίου είναι ο μεγάλος και συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των επιτυχιών μας.
Η εισαγωγή των μαθητών μας στο Πανεπιστήμιο (σε σχολή και σε πόλη προτίμησης) όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2019, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μέλημά μας είναι να συνδυάζουμε την ιδανική εκπαιδευτική ατμόσφαιρα με ένα οικογενειακό περιβάλλον. Με τον τρόπο αυτό, αναδεικνύουμε την ατομική αξία του κάθε μαθητή μας πετυχαίνοντας τον στόχο της μάθησης, ενώ παράλληλα δημιουργούμε τις ευνοϊκές ψυχολογικές συνθήκες για την αποδοτική προετοιμασία και την τελική επιτυχία.
Συνεχίζοντας για 3η χρονιά τη συνεργασία μας με τον ΚΑΟ Μελισσίων, προσφέρουμε σε όλους τους αθλητές έκπτωση 20% στα προγράμματα σπουδών όλων των τάξεων.
Θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε διεξοδικά τον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο.

<ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
<

Πληροφορίες
Τ: 210 8100616 | neo_vrilissia@yahoo.gr
Δευτέρα-Παρασκευή 14:30-21:30, Σάββατο 10:00-14:00
Λεωφ. Πεντέλης 19, Μελίσσια