Η διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ιατρό κ. Φραγκίσκο Ξυπνητό. Ευχόμαστε στον κ. Ξυπνητό μια καλή χρονιά και τον ευχαριστούμε για τη σημαντική βοήθεια την οποία προσφέρει.

Ο κ. Φραγκίσκος Ξυπνητός είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην αρθροσκοπική και ελάχιστα επεμβατική χειρουργική του ώμου, του αγκώνα, του ισχίου και του γόνατος. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας την πραγματοποίησε στη Β’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική Αθηνών. Μετά τη λήψη της ειδικότητας μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία για χειρουργική εξειδίκευση. Είναι Διδάκτορας (Βαθμός: Άριστα) και κάτοχος Τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών – Master (Βαθμός: Άριστα) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι συγγραφέας κεφαλαίων σε Ελληνικά και Διεθνή συγγράμματα Ορθοπαιδικής. Έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι σύμβουλος συντακτικής επιτροπής επιστημονικών περιοδικών (reviewer). Επίσης, έχει παρουσιάσει μεγάλο αριθμό εργασιών σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διάφορα μετεκπαιδευτικά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Είναι μέλος πολλών Ελληνικών και Διεθνών Επιστημονικών Εταιρειών. Είναι επιστημονικός συνεργάτης των νοσοκομείων IASO General και Υγεία.

τηλ: 210-6564588, 6984 557744, 6944 443316
site: www.arthrocenter.gr