Στο πλαίσιο της προώθησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, της συμβολής στην πρόοδο των παιδιών στο Σχολείο, την ευρύτερη επιμόρφωσή τους αλλά και την ολόπλευρη ενημέρωση των γονιών τους γύρω από την ψυχολογική και διατροφική υποστήριξή, ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων διοργανώνει και φέτος ημερίδα με θέμα: «Ψυχολογική και διατροφική υποστήριξη στον αθλητισμό – Ενημέρωση γονέων». Η εκδήλωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, την Κυριακή 23/10, (18:00-21:00) με ελεύθερη είσοδο.

Πρόγραμμα:
18:00 - 18:30 Χαιρετισμοί από γνωστούς παλαίμαχους αθλητές, προπονητές και παράγοντες από το χώρο του μπάσκετ
18:30 - 19:00 Χαιρετισμός από τον κ. Γιάννη Γερεουδάκη, Προπονητή κλιμακίων ΕΣΚΑ και Εθνικής Νεανίδων
19:00 - 20:00 «Διατροφική υποστήριξη νεαρών αθλητών» από τη Διατροφολόγο κα Εβίτα Σιατίτσα (συνεργάτη του ΚΑΟ Μελισσίων)
20:00 - 21:00 «Ψυχολογική στήριξη στον αθλητισμό κ. Νίκος Γεωργιάδης, Δρ Ψυχολογίας, αθλητικός ψυχολόγος
21:00 - 21:15 Βράβευση αθλητριών για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο

- Συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήματα γονέων ή αθλητών.
- Μικρός μπουφές που θα έχουν επιμεληθεί οι γονείς των αθλητριών μας.

Η εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία της Διοίκησης, καθώς και γονέων / φίλων των γυναικείων τμημάτων του ΚΑΟ Μελισσίων, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς αλλά και της αθλητικής περιόδου 2016-17. Σας καλούμε να ενημερώσετε σχετικά τις φίλες και τους φίλους σας και τους γονείς τους και θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, για να περάσουμε παρέα τρεις (3) ευχάριστες και διδακτικές ώρες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε από κοινού ένα θετικό κλίμα που θα φέρει περισσότερα κορίτσια στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, θα δώσει δύναμη στα παιδιά μας ώστε να έχουν ακόμα καλύτερες αγωνιστικές και σχολικές επιδόσεις και θα βοηθήσει τους γονείς να υποστηρίξουν αυτή τη διαδικασία.