Η Διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαργαρίτα Μάλαμα, η οποία αναλαμβάνει το τιμόνι της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου μας. Μαζί της, στο προπονητικό team της ομάδας, παραμένουν οι Νίκος Κουτρουμπής και Ιάσονας Μανιατόπουλος. Ο Γιάννης Κουκής αναλαμβάνει για 6η συνεχόμενη περίοδο την ανάπτυξη των υποδομών και ακαδημιών κοριτσιών του Συλλόγου μας.

Ο ΚΑΟ Μελισσίων θέλει να ευχαριστήσει τον Γιάννη Κουκή για την πολυετή προσφορά του στο γυναικείο. Ύστερα από 5 χρόνια αποφάσισε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στις υποδομές και ακαδημίες. Συνεργάτες του και εφέτος θα είναι οι Νίκος Κουτρουμπής, Ιάσονας Μανιατόπουλος και Κέλλυ Καραβέλη οι οποίοι θα στελεχώσουν τα τμήματα.

Ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου 2016-17 και καθώς οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, βασικός στόχος είναι η διατήρηση του περσινού κορμού και παράλληλα η ανανέωση της ομάδας. Η πίστη και η αισιοδοξία για μια ανταγωνιστική πορεία είναι μεγάλη, συνεχίζοντας να υποστηρίζεται με συνέπεια το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Συλλόγου, που στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες, το οποίο αποδίδει καρπούς. Κινήσεις γίνονται και για την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής με ταλαντούχες παίκτριες μικρότερης ηλικίας. Οι ενέργειες για εξεύρεση χορηγών και υποστηρικτών για τη νέα περίοδο, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Να σημειωθεί πως στα Μελίσσια υπάρχει μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό παιδιών Ακαδημίες στην Αττική με συνολικά 380 παιδιά σε κορίτσια και αγόρια, παρουσιάζοντας αύξηση 30% στα κορίτσια κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Η Μαργαρίτα Μάλαμα είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Προπονητική Καλαθοσφαίρισης και Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού. Υπήρξε οκτώ (8) χρόνια προπονήτρια στα γυναικεία τμήματα του ΜΕΛΑΣ «Ο Άγιος Ελευθέριος», βοηθός προπονητή της γυναικείας ομάδας των Εσπερίδων (2013-14) και τα τελευταία δύο χρόνος βοηθός προπονητής της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού (2014-15 & 2015-16), δίπλα στον Πέτρο Πρέκα. Υπήρξε επί τρία χρόνια προπονήτρια του αναπτυξιακού προγράμματος ΕΟΚ - ΕΣΚΑ. Σαν αθλήτρια έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΜΕΛΑΣ «Ο Άγιος Ελευθέριος», Ιωνικό Νίκαιας, Εσπερίδες, Κομοτηνή, Αστέρα Εξαρχείων, ενώ έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ομάδα στους Μεσογειακούς αγώνες της Τυνησίας (2001).

Μαργαρίτα Μάλαμα: "Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα των Μελισσίων. Αυτό που καταλαβαίνω τις λίγες μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα είναι ότι υπάρχει πολύ όρεξη από όλους τους συνεργάτες και τις παίκτριες και θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας."ΓΥΝΑΙΚΕΣ