Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7/6 το 11ο Τουρνουά 3Χ3 «Σταύρος Φίλιππας» που οργάνωσε ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων.

Συμμετείχαν πάνω από 50 ομάδες των 3 ή 4 αθλητών, όλων των ηλικιών αγοριών και κοριτσιών, με ευφάνταστα ονόματα, που έπαιξαν με πάθος για τη διάκριση. Σημαντικότατη η συμμετοχή στις ηλικίες των 2004 και 2005 ενώ και οι μεγαλύτερες δεν πήγαν πίσω.

Πλήθος κόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων με τους γονείς να υποστηρίζουν τα παιδιά τους και με περισσότερη θέρμη όσοι είχαν και ρόλο coach στις αυτοσχέδιες αυτές ομάδες των παιδιών τους. Οι χαμένοι μικροί αθλητές δεν είχαν πάντα την ψυχραιμία για να διαχειριστούν το γεγονός ότι δεν κέρδισε η ομάδα τους και αποκλείστηκε από τη συνέχεια …οπότε σε ορισμένες περιπτώσεις είχαμε …υγρά ξεσπάσματα από τους πιο “συναισθηματικά φορτισμένους”.

Μετά το πέρας των αγώνων σε κάθε ηλικιακή ζώνη ακολουθούσε η βράβευση των νικητριών ομάδων με μετάλλια και κύπελλα από τον Πρόεδρο του ΚΑΟΜ κ.Κ.Αποστολίδη.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες:

• Στους χορηγούς του τουρνουά Φροντιστήρια ΑΛΦΑ και Supermarket Σκλαβενίτης που πάντα στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου.

• Στους προπονητές μας Γιώργο Καλαιτζή (Επικεφαλής Προπονητής Ακαδημιών Αγοριών ΚΑΟ Μελισσίων), Γιάννη Κουκή (Επικεφαλής Προπονητής Υποδομών/Ακαδημιών Κοριτσιών ΚΑΟ Μελισσίων), Νίκο Κουτρουμπή, Γιάννη Μπελέγρη για τη βοήθειά τους στην ομαλή διεξαγωγή του Τουρνουά.

• Σε όλους τους εθελοντές γονείς και εφόρους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παρουσιάστηκαν για να βοηθήσουν στη διοργάνωση των αγώνων όπως τους Γιάννη Τζόρβα, Στέλιο Γεωργανά, Στέλιο Αθανασούλια, Βλαδίμηρο Χαμούς, που αγόγγυστα μόχθησαν για να φέρουν σε πέρας το κομμάτι που ανέλαβαν!

• Στους προπονητές και γονείς άλλων γειτονικών, και όχι μόνο, συλλόγων που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και εμφανίστηκαν με αρκετές ομάδες τους στο Τουρνουά.

• Στον Μάνο Κασαπάκη, Φυσιοθεραπευτή, για τη συνεπή παρουσία του σε όλη τη διάρκεια του Τουρνουά.

Σας περιμένουμε του χρόνου!

Το Διοικητικό ΣυμβούλιοΦωτογραφίες