Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι Γενικές Συνελεύσεις των σωματείων «Α.Ο. Μελισσίων» και «Α.Σ. Ερμής Μελισσίων» αποφάσισαν τη συγχώνευση των τμημάτων μπάσκετ σε ένα σωματείο.

Το ΕΝΙΑΙΟ σωματείο έχει την επωνυμία «Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων», διακριτικό τίτλο «Μελίσσια» και πλέον αποτελεί, με δυναμικό 360 περίπου αθλητών, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους καλαθοσφαίρισης της Αττικής.

Η ένωση δυνάμεων αποτελεί ώριμο καρπό της συνεργασίας των δύο σωματείων τα τελευταία χρόνια και της διαπίστωσης ότι, ούτε οι νοοτροπίες διαφέρουν, ούτε η ύπαρξη δύο μελισσιώτικων σωματείων κάτω από την ίδια στέγη ωφελούσε πλέον το μπάσκετ της περιοχής μας.

Την τελευταία εξαετία ζήσαμε μαζί τη δημιουργία ενός νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των αθλητών, διαδοχικές ανόδους σε άνδρες και γυναίκες, επιτυχημένες διοργανώσεις τουρνουά και καμπ κ.τ.λ. Όσα με κόπο κατακτήσαμε έχουμε χρέος να τα προστατεύσουμε από την οικονομική και διοικητική αποψίλωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Τη στιγμή που κορυφαίοι σύλλογοι της χώρας μας είναι ουσιαστικά υπό πτώχευση, το μπάσκετ στα Μελίσσια θα προχωρήσει με ένα σωματείο νοικοκυρεμένο και θεμελιωμένο σε ξεκάθαρες αρχές:

Ευρεία ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής με σκοπό την προσέλκυση νέων παιδιών στο άθλημα, τη συστηματική καλλιέργεια των αρχών του ομαδικού αθλητισμού και των δεξιοτήτων του μπάσκετ με στόχο την ευχαρίστηση των παιδιών μέσα από αυτό, την καλλιέργεια της αυτοπειθαρχίας αλλά και της ένταξης στην ομάδα ως μέσο κοινωνικοποίησης των παιδιών μέχρι και την ηλικία παγκορασίδων/παμπαίδων και την παραγωγή αθλητών που θα στελεχώνουν τη γυναικεία και ανδρική ομάδα αντίστοιχα.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίζει να προσφέρει εθελοντικά με μεγάλη όρεξη για καλύτερη οργάνωση και περισσότερες επιτυχίες.

Η αθλητική οικογένειά μας μεγάλωσε και μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στον αθλητή / αθλήτριά μας, το παιδί σας. Η δική σας συμβολή και συμπαράσταση είναι καθοριστική.

Με εκτίμηση,

Για το προσωρινό Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Μόσχοβος

Ο Γενικός Γραμματέας
Γιώργος Χαντζόπουλος