Από το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις της ακαδημίας μπάσκετ του ΚΑΟ Μελισσίων για την αθλητική περίοδο 2014-15. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες μπορούν να έρχονται για την εγγραφή τους τα πρωινά των Σαββατοκύριακων 9:00 - 13:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων, Γεννηματά & Σάμου (πίσω απο το Σισμανόγλειο). Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννημένα απο το έτος 2008 και μεγαλύτερα.

Οι Ακαδημίες του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Μελισσίων είναι ο χώρος όπου κατεξοχήν πραγματώνονται η φιλοσοφία και οι Αρχές του Σωματείου μας, σε σχέση τόσο με το χώρο του ομαδικού αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ, όσο και με τις αξίες της αλληλεγγύης, του ομαδικού πνεύματος και της συλλογικής προσπάθειας.

Στο προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών, φέτος συμμετέχουν αξιόλογοι, έμπειροι και καταξιωμένοι προπονητές όπως οι Γιώργος Καλαιτζής (διεθνής με την Εθνική Ελλάδος με δύο κατακτήσεις Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων (Euroleague), Γιάννης Κουκής, Βαγγέλης Καβάσιλας, Γιάννης Αναστασόπουλος, Φάνης Αποστολάκης και άλλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Υπεύθυνο Υποδομών Γιάννη Χαντζόπουλο (τηλέφωνο 6944358245), στο website www.melissiabc.gr και στη σελίδα της ομάδας στο facebook melissiabc.gr.