Η Φανή Πρεβέντη, αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του ΚΑΟ Μελισσίων για την αθλητική περίοδο 2022-23, στο πλαίσιο της νέας προσέγγισης «Melissia 360 Basketball Hive».

H Φανή Πρεβέντη, Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, είναι ιδρύτρια και επιστημονική υπεύθυνη της ομάδας NUTRISTEPS. Είναι απόφοιτος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές - MSc στην «Αθλητική Διατροφή».

Διατηρεί νόμιμο διαιτολογικό γραφείο στα Μελίσσια, από το 2007.

Παρακολουθεί παιδιά, εφήβους και ενήλικες, οι οποίοι επιθυμούν να ελέγξουν το σωματικό τους βάρος, να βελτιώσουν τα επίπεδα της υγείας τους, καθώς και να βελτιώσουν την αθλητική τους απόδοση.

Συνεργάζεται με αθλητές καλαθοσφαίρισης, ποδοσφαίρου, στίβου, τένις, ποδηλασίας, κολύμβησης, κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, πολεμικών τεχνών, τριαθλητές, δρομείς, μαραθωνοδρόμους, αθλητές βουνού (ορειβασίας και τρέξιμο βουνού), καθώς και με πολλούς ασκούμενους που ενδιαφέρονται να συνοδεύσουν την προπόνησή τους με την κατάλληλη διατροφή, με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και τη βελτίωση της υγεία τους. Επιπρόσθετα, έχει διατελέσει ως υπεύθυνη διαιτολογικού τμήματος σε αθλητικούς συλλόγους και αθλητικά κέντρα.

Το ενδιαφέρον της για τον χώρο του αθλητισμού και της διατροφής, ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία όταν και η ίδια ήταν αθλήτρια καλαθοσφαίρισης.