Αγαπητά μέλη του ΚΑΟ Μελισσίων,

Η ΒΜW Βαγιανέλης ξεκίνησε τη διαδρομή της το 1989, με ιδρυτές τον Τάσο και Γιάννη Βαγιανέλη. Το 1990 έγινε επίσημος Έμπορος Μοτοσυκλετών ΒΜW του τότε επίσημου εισαγωγέα Intercar AE, αποτελώντας την πρώτη κάθετη μονάδα μοτοσυκλετών BMW. Έκτοτε, είναι σταθερά ο No1 σε πωλήσεις επίσημος έμπορος Μοτοσυκλετών BMW πανελλαδικά.

Το 2016, η ΒΜW Βαγιανέλης μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στη Λ. Βουλιαγμένης 339. Το κάθετο συγκρότημα των 1.450τμ δημιούργησε νέα δεδομένα εξυπηρέτησης και βραβεύτηκε ως το καλύτερο κατάστημα επίσημου εμπόρου BMW Motorrad στη Ευρώπη.

Στόχος της ΒΜW Βαγιανέλης, εκτός από τη διασφάλιση της άρτιας εξυπηρέτησης, είναι ο Άνθρωπος-Αναβάτης και η ασφάλειά του. Με κατάλληλες ενέργειες και δράσεις η ΒΜW Βαγιανέλης συμβάλλει σημαντικά σε ενημερωτικό και εκπαιδευτικό επίπεδο διεξάγωντας Σεμινάρια Οδηγικής εκπαίδευσης, πραγματώνοντας το σύγχρονο σλόγκαν του εργοστασίου “Make Life A Ride” και της ΒΜW Βαγιανέλης “Πάντα Μπροστά”…με ασφάλεια!

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό και ανακοινώνουμε τη Χορηγία προς τον Καλαθοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Μελισσίων (ΚΑΟΜ).
Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στις ομάδες του ΚΑΟ Μελισσίων!


Με εκτίμηση,
Τάσος & Γιάννης Βαγιανέλης