Την τελευταία διετία ο Έκτορας Οικονομόπουλος αγωνίζεται με την φανέλα του ΚΑΟ Μελισσίων ενώ συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των «πορτοκαλί» για ανανέωση της συνεργασίας τους και για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 30χρονός πλέιμεικερ αποτελεί από όταν ήλθε στους ‘’πορτοκαλί’’ τον ηγέτη του συλλόγου, καθοδηγώντας στο επιθετικό κομμάτι την ομάδα του Αλέξανδρου Δάγλα. Είναι εξαιρετικός πίσω από την γραμμή των 6,75μ ενώ βγάζει εντός παρκέ περίσσιο πάθος και μαχητικό πνεύμα. Ο άσσος του ΚΑΟ Μελισσίων μίλησε στο sportsmagazino.gr για τους στόχους του ΚΑΟ Μελισσίων ενόψει της νέας σεζόν ενώ κατέστησε σαφές ότι πρωταρχικός στόχος του συνόλου του Αλέξανδρου Δάγλα είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και από εκεί και πέρα μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Το ρόστερ του ΚΑΟ Μελισσίων είναι άκρως νεανικό με τον μέσο όρο ηλικίας του να φτάνει τα 22-23 έτη με τον ‘Εκτορα Οικονομόπουλο να σημειώνει ότι η ομάδα διαθέτει αρκετό ταλέντο και όλα τα νέα παιδιά μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έκτορα Οικονομόπουλου στο www.sportsmagazino.gr

Σχετικά με τους στόχους του ΚΑΟ Μελισσίων την προσεχή αγωνιστική περίοδο:

«Όσο μεγαλώνω ωριμάζω και βλέπω τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Όταν ήμουν πιο μικρός σε ηλικία σκεφτόμουν περισσότερο πόσους πόντους θα πετύχω. Τώρα όμως που έχω ωριμάσει ηλικιακά σκέφτομαι πάνω από όλα την ομάδα. Για την προσεχή αγωνιστική περίοδο δεν έχω κάποιον προσωπικό στόχο αλλά μοναδικός στόχος είναι η ομάδα να παίξει το μπάσκετ, το οποίο αρέσει στον προπονητή. Να κυκλοφορήσουμε δηλαδή όμορφα την μπάλα, να έχουμε τις σωστές αποστάσεις. Η διοίκηση μαζί με το τεχνικό επιτελείο έχουν δημιουργήσει έναν πολύ καλό ρόστερ και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότεροι».

Σχετικά με το ιδιαίτερα νεανικό ρόστερ του ΚΑΟ Μελισσίων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το ρόστερ είναι αρκετά νεανικό. Αυτό αρέσει τόσο στην διοίκηση όσο και στον τεχνικό επιτελείο. Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες. Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τα νέα παιδιά να εξελιχθούν και να πετύχουμε τον στόχο μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία».

Παράλληλα ο Έκτορας Οικονομόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλους τους περσινούς συμπαίκτες αλλά και αυτούς με τους οποίους συνυπήρξε στον σύλλογο των βορείων προαστίων τα δύο τελευταία χρόνια:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους Βασίλη Καραχάλιο, Βασίλη Κυπαρίσση, Γιάννη Ζήρο, Παναγιώτη Καραβανά με τους οποίους ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Παράλληλα ευχαριστώ και τους Στέλιο Παπαφλωράτο Παναγιώτη Ζαραϊδώνη, Παύλο Τοπάλι. Όλοι τους είχαν εξαιρετικό χαρακτήρα και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του».

Σχετικά με την φυσιογνωμία του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου:

«Φέτος είμαστε μια πιο ώριμη σε σχέση με πέρυσι ομάδα. Πάρα πολύ σημαντική προσθήκη τόσο έσωαγωνιστικά όσο και έξωαγωνιστικα είναι ο Θανάσης Κοντός. Πρόκειται για έναν παίκτη, ο ο οποίος έχει «ιδρώσει» με την φανέλα του συλλόγου. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και πάντα εντός παρκέ δίνει το 100% του.

Παράλληλα και φέτος θα είναι μαζί μας ο Μηνάς Στεργίου, ο οποίος είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς ενώ και ο Βασιλακάκης φέτος θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και μπορεί να προσφέρει αρκετά στην ομάδα.

Επίσης θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον Αντώνη Πρόφκα, ο οποίος ήρθε στην ομάδα από την Νίκη Αμαρουσίου. Πριν από δύο χρόνια είχαμε συνυπάρξει στον Απόλλωνα. Έχει πάρα πολλές δυνατότητες και θεωρώ ότι υπό τις οδηγίες του κόουτς Δάγλα θα "εκτοξευθεί" αγωνιστικά.

Ο Θοδωρής Μπακέας είναι ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί. Διαθέτουμε ένα ρόστερ με παιδιά, τα οποία διψάνε για μπάσκετ και έχουν κίνητρο να αγωνιστούν»

Έκτορας Οικονομόπουλος στο sportsmagazino.gr: «Στόχος μας η παραμονή, διαθέτουμε ένα νεανικό ρόστερ με πολλές προοπτικές εξέλιξης»ΑΝΔΡΕΣ