Μετά από μήνες προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς έφτασε η ώρα των αποκαλυπτηρίων για την ανδρική μας ομάδα. Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 8:30 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων τον Άρη Πετρούπολης για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α κατηγορίας ΕΣΚΑ 2013-14.

Το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες και αναμένεται από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών και η αγωνία για τον πρωταθλητή, τις θέσεις που οδηγούν στα play offs ανόδου αλλά και την παραμονή θα διαρκέσει μέχρι τέλους.

Καλούμε όλους τους αθλητές και τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα της και να την ενισχύσουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος για να φθάσει ακόμα πιο ψηλά. Ενισχύστε την αγαπημένη σας ομάδα και αποκτήστε τώρα μία κάρτα διαρκείας. Ο ΚΑΟ Μελισσίων με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και την οικονομική και κοινωνική κρίση που επικρατεί στην χώρα μας, έχει μειώσει φέτος την τιμή στην κάρτα διαρκείας η οποία διατίθεται στα 30 ευρώ και δίνει δωρεάν είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας.ΑΝΔΡΕΣ