ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 81-80 (ημ. 45-34, κα. 76-76)

Γ' Εθνική Ανδρών 2022-23
2ος όμιλος - 19η αγωνιστική

Ημερομηνία: 05/03/2023 και ώρα 17:00
Γήπεδο: Μελισσίων
Διαιτητές: Αναστασόπουλος, Ψύχας
Δεκάλεπτα: 22-18, 23-16, 12-25, 19-17, 5-4
Διακύμανση: 22-18, 45-34, 57-59, 76-76, 81-80

Τεράστια νίκη για την ομάδα μας απέναντι στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου. Πέμπτη στη σειρά και έξι νίκες σε οκτώ παιχνίδια στον Β’ γύρο του πρωταθλήματος. Για τους περισσότερους μπορεί να θεωρείται έκπληξη, για όλους εμάς όμως, αθλητές, προπονητές και διοίκηση, είναι απλά δικαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από τον περσινό Μάιο και συνεχίζεται αμείωτα μέχρι και σήμερα.

Για τη διοίκηση είναι μια δικαίωση για την εμπιστοσύνη που έδειξε αρχικά με την επιλογή του προπονητικού team (Έκτορα Οικονομόπουλου, Νίκου Γκίκα, Λάμπρου Καρρά, Έκτορα Κωνσταντινίδη και Γιώργου Μιχαλόπουλου) και της επιλογής νεαρών παιχτών και εν συνεχεία της υπομονής και της στήριξης στο δύσκολο, αλλά αναμενόμενο ξεκίνημα μέχρι η ομάδα να βρει τα πατήματά της.

Για το προπονητικό team είναι μια δικαίωση για την πίστη ότι το εγχείρημα μπορεί να πετύχει, για την πολύ σκληρή καθημερινή προετοιμασία και προσπάθεια, για τη μεταξύ τους άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, για την προετοιμασία και την καθοδήγηση των παιδιών αρχικά να γίνουν και να νιώσουν ομάδα, να παλέψουν, να πιστέψουν, να βελτιώνονται διαρκώς.

Όσο για τους αθλητές μας, είναι μια τεράστια δικαίωση καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας τους με σκληρή καθημερινή προπόνηση, συγκέντρωση και απόλυτο σεβασμό στη φιλοσοφία των προπονητών, έδειξαν αξιοζήλευτη, ακόμη και για ομάδα του ανώτατου επιπέδου, υπομονή και πίστη, παρέμειναν ομάδα και τώρα ήρθε η στιγμή που η έκπληξη για όσους δεν γνώριζαν ή δεν πίστευαν μας δικαίωσε όλους.

Ανεξαρτήτως της συνέχειας από εδώ και στο εξής η ομάδα έχει πετύχει 100% τους στόχους που είχαν τεθεί από την αρχή της χρονιάς και με το παραπάνω, αλλά (γιατί υπάρχει πάντα ένα μεγάλο αλλά) η ίδια η εικόνα της ομάδας μας κάθε αγωνιστική μας δίνει το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και να στοχεύουμε πολλά περισσότερα, τα «μωρά», «νιάτα» ή ό,τι άλλο πιστεύει ο καθένας έχουν πλέον μεταμορφωθεί σε «θηρία» με πίστη για νίκη απέναντι σε όποιον αντίπαλο. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες απέναντι σε Άρη Νικαίας (εκτός), Πανναξιακό (εντός) και Πέρα (εκτός), μπορεί να κρίνουν πολλά αλλά και τίποτα, όλοι μαζί όμως θα παλέψουμε γιατί ταβάνι μας πια είναι ο ουρανός!

Μελίσσια (Οικονομόπουλος - Γκίκας): Στεργίου Δ 4, Κρεμμύδας 2, Ανδρικόπουλος 13 (3), Κοντός Ι 8, Ζαβιτσάνος 19 (1), Κοντός Γ 2, Στεργίου Χρ, Σιδερής 2, Πατάς 3 (1), Κρανιάς 14 (3), Βουδούρης 14

Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Κατσούνης - Μπαντάς): Καραχάλιος 3 (1), Μπιλάλης 10 (1), Παπαπέτρου 9 (1), Ξιούρας 15 (5), Αλεξανδρόπουλος 7, Κυριακόπουλος, Βαρσαμούλης 18, Τσάβος 18ΑΝΔΡΕΣ      Φωτογραφίες      Video